Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
Bestsellerele anului 2017 - cele mai dorite piese de mobilier si produse pentru somn

Bestsellerele anului 2017 - cele mai dorite piese de mobilier si produse pentru somn

Dată:

Categorie: Inspirație, Camera de zi, Dormitor

Cuvinte cheie: mobilier dormitor, gama mobilier sufragerie

La final de an, am făcut o retrospectivă a celor mai bine vândute produse de pe parcursul anului 2017, acele produse care au fost în topul preferințelor clienților în ultimele 12 luni. Multe dintre acestea au fost în top și în anii trecuți și, cel mai probabil, vor continua acest trend și în anii următori.

Am ales câteva dintre categoriile importante de produse din gama noastră – mobilier de interior, saltele, lenjerii de pat, perne și pilote - și am căutat ce produs a fost pe locul 1 în ultimele 12 luni în fiecare categorie.

Vezi mai jos ce au preferat clienții JYSK în anul 2017, în ce produse au avut încredere, ce le-a plăcut și ce le-a atras atenția și inspiră-te din alegerile lor. 
 

BESTSELLER LA CATEGORIA CANAPELE - COLȚAR VILS 


Colțar VILS


În această categorie am inclus toate tipurile de canapele - și colțare, și canapele extensibile și canapele simple. Cum era de așteptat, câștigător este un produs care oferă mai multe funcționalități: canapeaua colțar VILS, extensibilă și cu spațiu de depozitare. Colțarul VILS a intrat în sortimentul JYSK la mijlocul anului 2016 și de atunci a urcat rapid în topul preferințelor clienților JYSK. În plus, colțarul face parte din categoria produselor PREȚ AVANTAJOS, ceea ce înseamnă că are un preț extrem de bun în fiecare zi. Colțarul are 3 locuri, se extinde ușor și este prevăzut cu perne din spumă.  
 

BESTSELLER DULAPURI - VEDDE CU 3 UȘIDulap VEDDE

VEDDE este una dintre cele mai populare game de mobilier de interior de la JYSK, iar dulapul VEDDE cu trei uși este în toate topurile noastre. Are un preț bun, este compartimentat inteligent, are un design ce se poate integra cu ușurință în locuințele moderne și este prevăzut cu oglindă, ceea ce este un plus pentru garderoba ta. 
 

BESTSELLER FOTOLII - TUNE
Fotoliu TUNE
Fotoliul TUNE din imitație de piele, cu cadru din furnir de mesteacăn, este un produs longeviv în gama noastră. Este prezent în sortimentul JYSK încă din anul 2013 și este o alegere foarte populară printre clienții noștri încă de atunci. Are dimensiuni mici, este ușor, simplu de mutat în sufragerie și are o culoare apreciată în țara noastră. 
 

BESTSELLER MESE ȘI SCAUNE DE BUCĂTĂRIE - MASA OBLING ȘI SCAUNELE TOREBYMasa bucatarie OBLING si caune TOREBY

La categoria mese și scaune de bucătărie câștigătoare sunt două produse contrastante: masa de dining pliabilă OBLING de culoarea stejarului periat și scaunele de dining TOREBY din imitație de piele, de culoare neagră. Masa pliabilă este foarte potrivită pentru locuințe mici, unde spațiul este restrâns, și poate fi pliată parțial sau total. Scaunele TOREBY sunt confortabile, moderne și, fiind din categoria PREȚ AVANTAJOS, au un preț foarte mic pe tot parcursul anului. 
 

BESTSELLER COMODE - KABDRUP CU 4 SERTARE ȘI O UȘĂComoda KABDRUP

Gama de depozitare KABDRUP include comode de diverse dimensiuni și cu diverse compartimentări și este în general foarte populară. Dar cea mai populară din gamă și, totodată, cea mai populară comodă cu sertare este KABDRUP cu 4 sertare și o ușă. Dimensiunile o fac ușor de integrat în sufragerie, dormitor sau pe hol, iar înălțimea o fac utilă și pentru depozitarea decorațiunilor, în cazul în care dorești să o folosești pe post de bufet. De asemenea, compartimentarea inteligentă - 4 sertare și un compartiment mai mare cu ușă, te ajută să o folosești pentru depozitarea lucrurilor de dimensiuni diferite.  
 

BESTSELLER BIROURI - GENTOFTEBirou GENTOFTE

Biroul GENTOFTE a fost mereu pe placul clienților. Până în anul 2016 a fost disponibil doar în culoarea anin - o culoare mai caldă, cu nuanțe de portocaliu. La mijlocul anului trecut, am introdus în sortiment același model de birou în culoarea stejarului, iar de atunci aceasta a urcat în clasamentul preferințelor clienților. Biroul GENTOFTE are dimensiunile potrivite și pentru cei care folosesc acasă un calculator desktop, pentru că blatul este de dimensiuni îndeajuns de mari. În plus, are spațiu de depozitare suficient - 4 sertare și un corp cu ușă - ceea ce înseamnă că poți renunța la o comodă cu sertare. 
 

BESTSELLER CADRE DE PAT -  VEDDE 160X200 CMCadrul de pat VEDDE


Atunci când alegem mobilierul pentru dormitor, de cele mai multe ori preferăm mobilierul set - pat, dulap, comodă și noptieră asortate, din aceeași gamă. Gama VEDDE include toate produsele de care ai nevoie în dormitor, iar acesta este unul dintre motivele pentru care patul VEDDE este pe primul loc în top. În plus, are un design minimalist și modern și este realizat dintr-un material rezistent și de calitate. 
 

BESTSELLER BIBLIOTECI - HORSENS CU 5 RAFTURI 


Biblioteca HORSENS

Bibliotecile din gama HORSENS sunt simple și funcționale. Sunt prevăzute doar cu rafturi, niciun alt artificiu, și sunt subțiri, ceea ce le face foarte utile în apartamente mici, în care este recomandat mobilierul minimalist. Din toate bibliotecile, cea mai populară este cea cu 5 rafturi de culoarea stejarului periat - probabil pentru că permite depozitarea pe înălțime și folosirea spațiului pe verticală, salvând astfel spațiu prețios pe podea. 
 

BESTSELLER MĂSUȚE DE CAFEA - NYBORG

 


MASUTA DE CAFEA DIN STICLA

La categoria măsuțe de cafea am avut cea mai mare surpriză, pentru că de obicei produsele din sticlă nu sunt la fel de apreciate ca cele din lemn/PAL. Măsuța NYBORG din metal și sticlă este însă numărul 1 în topul celor mai bine vândute măsuțe. Este foarte modernă, îmbină materiale reci - metal și sticlă și are spațiu de depozitare sub blat. Ca și în cazul altor produse din top, este foarte potrivită pentru spații mici, pentru că mobilierul dni sticlă dă senzația de mărire a spațiului, nu aglomerează o încăpere și crește luminozitatea unei camere. 
 

BESTSELLER SALTELE: WELLPUR GOLD F85

 


Saltea spuma

Saltelele ocupă un loc important în sortimentul nostru de produse, deoarece suntem o companie specializată în produse destinate somnului. Ne bucurăm că în acest an, cei mai mulți clienți au optat pentru o saltea de foarte bună calitate, din categoria GOLD. Wellpur GOLD F85  este o saltea luxoasă, cu o grosime de 22 de cm, cu spumă poliuretanică și un strat de spumă cu memorie AIR ce ajută la ameliorarea durerilor musculare.

 

BESTSELLER PLĂPUMI ȘI PERNE - ULVIK


Plapuma ULVIK

Atât la categoria plăpumi, cât și la perne (am inclus aici și cele cu umplutură naturală, și cele din fibre), pe locul 1 se află ULVIK. Ambele au umplutură aerisită din fibră de poliester siliconizat, sunt realizate dni materiale de calitate, ușoare, și au țesătura fină. Pot fi spălate la mașină la maxim 60 de grade. Plapuma este din categoria Călduroasă, așadar are un grad de izolare mediu. 

 

BESTSELLER LENJERII DE PAT: BIANA DUBLĂ


Lenjerie de pat BIANA


Sortimentul nostru include peste 100 de lenjerii de pat, printre care lenjerii din bumbac, din bumbac satinat, flanelate, cu țesătură plată sau creponată, pentru copii, single sau duble. Dintre toate aceasta, cea mai apreciată de clienții noștri în 2017 a fost lenjeria de pat BIANA dublă. BIANA este o lenjerie de pat cu țesătură plată din categoria PLUS, este realizată din bumbac 100%, are două fețe și un model grafic discret și feminin.


Ce produs crezi că va fi în top în 2018?