Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

Săptămâna Mobilierului de Grădină | Până la 50% reducere la mobilier și accesorii de grădină

Set terasă VEMB și GUDHJEM

Bestsellerele verii 2019: cele mai apreciate produse pentru grădină

Dată:

Categorie: Toate articolele, Grădină

Cuvinte cheie: amenajare gradina, cele mai vandute produse de gradina

Ne bucurăm din plin de vară. Vremea frumoasă ne lasă să stăm în aer liber până târziu și să ne bucurăm de spațiul exterior pe care îl putem face întotdeauna mai atractiv, mai primitor și mai frumos. 

Dacă nu ai plecat deja în concediu sau vrei să prelungești sentimentul de vacanță care încă te mai însoțește, poți alege să te bucuri de vară și să te relaxezi pe balconul, terasa sau grădina ta.

Încă mai ai nevoie de piese de mobilier și de inspirație pentru amenajarea grădinii tale? Am făcut un top al celor mai bine vândute produse pentru grădină pe care clienții noștri le-au ales pentru casele lor în vara anului 2019. Vei mai jos scaunele, mesele, seturile lounge, pavilioanele și produsele preferate de clienții noștri. 

1. Setul pentru lounge ULLEHUSE 

Un set de terasă cu suficiente locuri pentru toată familia și prietenii pe care vrei să-i ai alături este o alegere minunată dacă vreți să petreceți mult timp în grădină sau pe terasă. Dacă vrei să te simți ca la o terasă elegantă de pe malul mării, alege un set de lounge care include un colțar încăpător, și o masă mare la care să puteți lua cina împreună. Realizat din oțel și poliratan, masa este prevăzută cu un spațiu de depozitare pentru cărți, reviste sau alte obiecte de care ai nevoie atunci când te relaxezi pe terasă. Pernele moi și confortabile te vor face să îți dorești să petreci cât mai mult timp în aer liber. 

2. Scaun stivuibil LARVIK 

Cu un aspect modern, scaunul stivuibil LARVIK este perfect pentru grădini amenajate într-un stil contemporan. Realizat dintr-un cadru de oțel și elemente din lemn de esență tare pe brațe și spătar, designul scaunului LARVIK este mai interesant datorită contrastului dintre cele două materiale. 

3. Scaun de grădina GUDHJEM

Dacă îți place să combini scaune de grădină cu mese din stiluri diferite, scaunul GUDHJEM stivuibil cu cadru din oțel, este ideal. Designul simplu și faptul că este stivuibil te va ajuta să depozitezi scaunul foarte ușor atunci când vrei să economisești spațiu în grădină sau pe terasă. Pentru că beneficiază de un tratament special, scaunul este rezistent la apă și la intemperii și este foarte ușor de întreținut. 

4. Set de terasă VONGE

Un set cu design retro, care va oferi suficient spațiu și confort pentru după-amiezele petrecute cu prietenii la cafea. Setul include o masă joasă și încăpătoare, o canapea cu 3 locuri și 2 fotolii și este realizat dintr-un cadru de aluminiu. Pernele moi și luxoase, cu huse rezistente îți vor asigura confortul dorit și vor adăuga un aspect retro grădinii tale. 

5. Trambulina STOJ

Printre cele mai apreciate produse în fiecare an, trambulina STOJ nu putea să lipsească din top nici anul acesta. Trambulina din grădină va fi sursa principală de distracție pentru copii toată vara așa că îi poți invita pe toți prietenii celui mic la o petrecere în grădină și îi puteți supraveghea de pe un set de grădină amplasat în apropiere. 

6. Set de terasă VEMB 

Setul pentru terasă VEMB face ca simplele plăceri ale vieții să fie mai plăcute: datorită mesei ajustabile poți lua prânzul sau cina în aer liber ridicând masa în cea mai înală poziție sau te poți relaxa la o cafea ajustând masa în cea mai joasă poziție. Astfel, poți avea o masă de dining și o măsuță de cafea într-o singură piesă. Culoarea plăcută, canapeaua spațioasă cu 3 locuri și cele 2 fotolii îți vor crea o experiență relaxantă pe terasă sau în grădină. 

7. Masă de grădină PEDERSTRUP

O masă de dimensiuni mari este perfectă pentru familii numeroase. Așa este și masa PEDERSTRUP, una dintre cele mai dorite mese de grădină. Pe lângă faptul că este foarte rezistentă, această masă este și foarte ușor de întreținut. Este realizată din poliratan, cu cadru din oțel și blat din lemn artificial. 

8. Balansoarul SONNERUP 

Dacă îți dorești un balansoar, încăpător, elegant și rezistent în care să ai parte de momente de relaxare după programul de la birou, SONNERUP este o alegere foarte bună. Are trei locuri, o pernă confortabilă și rezistentă care poate fi spălată cu ușurință, brațe din poliratan și un acoperiș care te va feri de razele soarelui.    

9. Setul de grădină GRENAA

Printre cele mai apreciate scaune de grădină este scaunul stivuibil GRENAA din oțel și poliratan. Pentru că este foarte practic și are un design confortabil, cei mai mulți clienți au achiziționat acest scaun pentru terasele și balcoanele lor. 

10. Pavilion SANKT HANS

Poți crea foarte ușor un spațiu pentru relaxare sau unul pentru luat masa cu un pavilion care să îl separe de restul spațiului din grădină. Alege un pavilion cu aspect elegant așa cum este SANKT HANS.