Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
Bestsellerele anului 2021

Cele mai vândute produse în anul 2021: piese de mobilier și produse pentru somn

Dată:

Categorie: Inspirație, Dormitor

Cuvinte cheie: gama mobilier dining, gama mobilier dormitor, gama mobilier sufragerie

La finalul anului 2021, revedem produsele preferate de clienții noștri în anul ce tocmai se încheie. La fel ca în anii precedenți, retrospectiva include piese de mobilier și produse pentru somn care s-au aflat în topul vânzărilor și în anii trecuți, iar asta ne arată că designul și calitatea sunt foarte importante pentru clienții JYSK. 

BESTSELLER CATEGORIA SALTELE - WELLPUR GOLD F85

Bestseller 2021 GOLD F85

 

Deoarece suntem o companie specializată în produse destinate somnului, ne axăm foarte mult pe calitatea saltelelor noastre. De aceea, ne bucurăm să vedem că și în acest an, salteaua preferată de clienții noștri este una de foarte bună calitate și face parte din categoria GOLD. WELLPUR GOLD F85 este o saltea luxoasă, umplută cu spumă poliuretanică și acoperită cu un strat suplimentar de spumă cu memorie AIR ce contribuie la ameliorarea tensiunii musculare.

BESTSELLER CATEGORIA PERNE CU UMPLUTURĂ DIN SPUMĂ - ETNE

Pernă WELLPUR ETNE

 

Ne bucurăm să vedem un nou produs de calitate din gama Wellpur pe primul loc într-o categorie a produselor pentru dormit. Perna ergonomică Wellpur ETNE este antialergică, realizată din spumă cu memorie AIR ce ajută la îndepărtarea tensiunii musculare. Perna poate fi spălată la mașină la maxim 40 de grade.

BESTSELLER CATEGORIA PERNE CU UMPLUTURĂ FIBRE - TRONFJELLET 

Bestseller 2021 TRONFJELLET

 

Perna cu umplutură din fibre preferată de clienții noștri este realizată din materiale de calitate. Umplutura aerisită din fibră de poliester siliconizat și țesătura fină o fac foarte confortabilă și potrivită pentru un somn bun. Poate fi spălată la mașină la o temperatură de maxim 60 de grade. 

BESTSELLER CATEGORIA DULAPURI - VEDDE

Bestseller 2021 VEDDE dulap

 

Dulapul VEDDE cu 3 uși și oglindă inclusă revine în topul preferințelor clienților JYSK. Și, desigur, nu este greu de înțeles de ce tot mai mulți îl aleg pentru depozitarea hainelor în locuințele lor. Are un design modern și compact, poate fi integrat cu ușurință într-un dormitor de dimensiuni reduse și este bine compartimentat - include bară de haine, rafturi și sertare.

BESTSELLER CATEGORIA SETURI DE DINING - EJBY

Set dining EJBY

 

Și în anul 2021, cel mai apreciat set pentru zona de dining a fost setul EJBY de culoare albă, format din masă și 4 scaune. Dimensiunile reduse și culoarea albă fac ca acest set să se integreze cu ușurință în orice bucătărie modernă. Scaunele și masa sunt rezistente, cu picioare realizate din lemn masiv de pin. 

BESTSELLER CATEGORIA CANAPELE - COLȚAR VEJLBY

Bestseller 2021 VEJLBY

 

În această categorie am inclus toate tipurile de canapele - și colțare, și canapele extensibile și canapele simple. Produsul câștigător ne oferă mai multe funcționalități: canapeaua colțar VEJLBY, extensibilă și cu spațiu de depozitare. Colțarul VEJLBY se transformă imediat în pat atunci când ai nevoie de spații suplimentare de dormit pentru invitați. Colțarul are 3 locuri, se extinde ușor și este prevăzut cu perne din spumă.  

BESTSELLER CATEGORIA BUFETE - JUNGEN

Bufet JUNGEN 2 usi stejar sălbatic

 

Bufetul JUNGEN are o culoare care îl face foarte ușor de integrat în sufragerie, iar pe blatul superior poți depozita decorațiuni sau cărți. De asemenea, compartimentarea inteligentă te ajută să îl folosești pentru depozitarea veselei sau a altor obiecte pe care vrei să le păstrezi departe de vederea invitaților.

 BESTSELLER CATEGORIA SETURI PENTRU TERASĂ - ULLEHUSE

Set pentru terasă ULLEHUSE 6 pers. natur

 

ULLEHUSE este un set de terasă cu suficiente locuri pentru toată familia care vă va încuraja să petreceți cât mai mult timp în aer liber. Realizat din oțel și poliratan, setul de terasă ULLEHUSE are și o masă prevăzută cu un spațiu de depozitare pentru cărți, reviste sau alte obiecte de care ai nevoie atunci când te relaxezi pe terasă. Canapeaua cu perne moi și confortabile te va face să îți dorești să te relaxezi în aer liber de fiecare dată când ai ocazia. 

BESTSELLER CATEGORIA SCAUNE DE DINING - ONSEVIG

Bestseller 2021 ONSEVIG

 

Scaunul ONSEVIG are un aspect luxos datorită designului și a materialului din catifea cu care este căptușit. Șezutul și spătarul sunt foarte confortabile datorită pernelor din spumă, de aceea te vei simți confortabil atunci când iei cina cu prietenii sau dacă citești o revistă sau o carte în living. Calitățile lui îl fac unul dintre cel mai bine vândute produse în anul 2021. 

BESTSELLER CATEGORIA SCAUNE DE BIROU - BILLUM

Bestseller 2021 BILLUM

 

Cel mai bine vândut scaun de birou de culoare neagră, BILLUM, îți asigură suportul și confortul necesar în perioadele când lucrezi de acasă sau când vrei să te joci un joc video. Înălțimea este ajustabilă, iar roțile integrate te vor ajuta să îl muți acolo unde este nevoie cu ușurință.