Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
Colecția Nordic Mood Februarie 2019

Colecția Nordic Mood: O primăvară în culori calde și forme fascinante

Dată:

Categorie: Toate articolele, Inspirație, Trenduri

Cuvinte cheie: nordic mood, decoratiuni scandinave

Atunci când ne gândim la îmbunătățirile pe care vrem să le aducem decorului interior, ne dorim să adunăm cât mai multe surse de inspirație pe care să le folosim în planificarea redecorării. 

Așa cum ziua devine mai lungă și mai luminoasă, și casa ta poate să devină mai plăcută și mai relaxantă cu o paletă cromatică caldă și forme geometrice sau curbate, care se află în topul tendințelor acestui an. 

În luna februarie, am adunat noi produse în colecția recurentă Nordic Mood, care se combină foarte bine între ele, dar sunt și ușor de integrat în decorul actual al casei tale. 

Primăvara aceasta ne întoarcem la culorile calde, de pământ, care creează un echilibru în privința cromaticii întregii colecții. Nuanțe variate ale culorilor de pământ vom regăsi în materiale precum sticla, metalul sau textilele pufoase și moi.

 

În combinație cu materiale reci așa cum este cimentul, culorile calde creează un cadru relaxant și intim, care păstrează însă atmosfera tipic Scandinavă. 

 

Formele variate se află și ele în centrul atenției, iar cele organice sau curbate joacă un rol esențial în anul 2019. 

Plantele verzi dau viață culorilor pământii și aduc atmosfera de primăvară în interiorul casei. Verdele creează o atmosferă naturală, însă una cu aer Scandinav. 

 

Te poți inspira din colecția Nordic Mood în zona special amenajată în magazinele noastre. Vei vedea modul în care produsele colecției se combină pentru a completa decorul interior. 

Toate produsele colecției: 

 

EDIȚIE LIMITATĂ

Colecția de decorațiuni Nordic Mood este disponibilă în magazine pentru o perioadă limitată. Această colecție a fost lansată pentru prima dată în anul 2015 și de atunci are un real succes în toate țările în care brandul JYSK este prezent. Colecția este reînnoită o dată la trei luni, prin produse alese cu grijă, astfel încât să arate bine atât împreună, cât și folosite separat.