Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
Lenjeria de pat DANA

Cum să faci o schimbare rapidă în dormitor: 4 lenjerii de pat

Dată:

Categorie: Dormitor, Inspirație, Trenduri

Cuvinte cheie: amenajare dormitor, modele lenjerii de pat, dormitor modern

Poate te întrebi care este cel mai simplu mod prin care poți aduce schimbări mici, dar vizibile, dormitorului tău. Poți începe cu lenjeria de pat și vei obține de fiecare dată o nouă atmosferă. Fie că îți dorești armonie sau dinamism, un aspect mai feminin sau unul mai tineresc, le vei putea obține cu ușurință. 

La începutul fiecărui sezon în care lansăm noul sortiment de lenjerii de pat, o rugăm pe colega noastra Kathrine Møller Nielsen, Category Buyer pentru lenjerii de pat, să ne dezvăluie care sunt primele ei trei alegeri. Kathrine ne va spune și povestea fiecărui design și cum se încadrează în trendurile acestui sezon. 

„Cred că toți avem nevoie de o atmosferă plăcută în dormitor, așa că am ales câteva seturi de lenjerie de pat pe care vreau să vi le prezint”, spune Katrine.


DANA - ADUCE ATMOSFERA ROMANTICĂ

Pat cu husă de plapumă cu puncte albe, într-un dormitor cu noptieră și veioză cromată

 

„Încetinește ritmul vieții și găsește fericirea în lucrurile mărunte. De exemplu, DANA este o lenjerie de pat albă, cu mici detalii țesute pe partea din față a husei pentru plapumă. Celelalte piese ale setului sunt plăcute la atingere, fără detalii în relief și îți permit să te bucuri de un somn odihnitor. Designul este inspirat de dorința de a te concentra pe un aspect mai ordonat în dormitor. În același timp, dorim să obținem o atmosferă care va persista în dormitor, nu doar o schimbare sezonieră care va dispărea odată cu zilele însorite de vară. Dacă preferi un aspect romantic în dormitor, DANA este soluția potrivită pentru tine.

 

CLARA - O ALEGERE JUCĂUȘĂ

Pat cu lenjerie de pat cu fundal alb, cu pete de culoare albastru, mentă, nisip, maro, gri și trandafiriu deschis

 

„CLARA este realizată din bumbac satinat, plăcut la atingere. Setul are un design colorat și jucăuș, cu aspect plăcut, care va înveseli orice dormitor. În opinia mea, CLARA va fi o alegere minunată atât pentru camera copiilor, cât și pentru dormitorul părinților. Acest set este pentru toată lumea care dorește mai multă culoare în viață și acasă ", a completat Katrine.

"Diversificați-vă casa cu o lenjerie de pat cu un design modern. Petele de culoare și fundalul deschis sunt potrivite pentru decorurile feminine", ne spune Katrine înainte de a trece la următorul ei set preferat.


INES - PENTRU O ATMOSFERĂ RELAXANTĂ

Pat cu lenjerie de pat albastră cu imprimeu într-un dormitor cu noptieră și veioză

 

"Lenjeria de pat INES este realizată din bumbac percal 100%. Fundalul este albastru, presărat cu frunze minimaliste", a descris Katrine acest imprimeu cu aer visător și a adăugat: "INES îmi amintește de cerul unei nopți de vară și este potrivit pentru interioare romantice și simple. Dacă tânjești după armonie, acesta este setul potrivit pentru tine.

 

INGEBORG - MAXIMUM DE CONFORT ÎN DORMITOR

Pat cu lenjerie de pat colorată în culoarea nisip, din satin de înaltă calitate

 

"INGEBORG este un set de lenjerie de pat de calitate, cu un design clasic. Bumbacul satinat este extrem de plăcut la atingere și îi conferă o ușoară strălucire. Te poți răsfăța cu o lenjerie de pat nouă și poți introduce o atmosferă luxoasă în dormitor cu ajutorul lenjeriei de pat INGEBORG. Acest model este disponibil în mai multe culori, decoper-le pe toate online pe JYSK.ro ", a spus Katrine Moeller Winter.

Citește și cum să-ți redecorezi dormitorul repede și ușor