Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
Masa de sufragerie decorata de Craciun cu brad si spiridusi

Decorează-ți casa în culori tradiționale de Crăciun

Dată:

Categorie: Inspirație, Crăciun

Cuvinte cheie: cum sa decorezi de craciun, craciun scandinav, decor craciun

Cu multe instalații de iluminat, muzică de sărbătoare și tradiții de familie, Crăciunul este una dintre cele mai magice perioade ale anului. 

Imediat ce intrăm în luna decembrie, Crăciunul este prezent peste tot - acasă, pe străzi, la serviciu și în magazine. Dacă ești unul dintre acei oameni care adoră Crăciunul, probabil că e greu să ai răbdare până în decembrie pentru a-ți decora interiorul și exteriorul casei cu decorațiuni și lumini.

Dining table decorated for Christmas and Christmas tree with presents

Roșul clasic - o nouă abordare 

În colecția noastră de Crăciun pentru 2021, am conturat o atmosferă confortabilă cu accente scandinave, care este atât clasică, cât și modernă și are roșul drept culoare centrală. Suntem deosebit de încântați de HORNBLENDE, bolurile noastre cu un imprimeu drăguț de Crăciun.

Bowls, mugs and plates with a Christmas print and home baked sweets

 

Ornamente tradiționale de Crăciun pentru un sentiment de confort acasă

Ne plac foarte mult spiridușii de Crăciun, care se potrivesc perfect într-un decor clasic, cu accente de roșu și verde. Spiridușii FORSETE și BOND vor adăuga instantaneu atmosfera magică de Crăciun în casa ta.

Elves in red and beige on shelf with pinecone and candles

 

Organizează o activitate distractivă împreună cu familia și așezați împreună spiridușii prin casă. Puteți, de asemenea, să inventați nume pentru ei împreună cu copiii.

Elves in red and grey. An elf couple on shelf and three small elves on tree

 

Așază suportul pentru lumânări SKINFAXE sau felinarul HARMOND în bucătărie, sufragerie sau pe masa de Crăciun pentru a aduce puțină lumină în acele nopți întunecate și lungi de decembrie.

Red Christmas lantern and tealight holder with Christmas motives

Niciun Crăciun fără cadouri

Una dintre cele mai mari bucurii ale Crăciunului este atenția pe care le-o acorzi oamenilor pe care îi iubești și cadourile pe care le dăruiești și primești. Mare sau mic – dimensiunea nu contează – dar un cadou frumos împachetat va aduce întotdeauna bucurie.

Christmas presents under tree in beige and rose colours

 

Folosește hârtie de împachetat KARDUS și adaugă o crenguță mică de pin sau un con de pin pentru acel detaliu special. Cadourile de Crăciun sunt niște obiecte decorative în sine, așa că o idee bună ar fi să împachetetezi cadourile devreme și să le expui deja la începutul lunii decembrie. Alternativ, poți împacheta mai multe cutii de carton pe care să le așezi prin casă.

Christmas stockings hanging on shelf with motive of Santa, elf, and reindeer

 

Dacă îți place să răspândești bucurie pe tot parcursul lunii decembrie, atunci folosește șoseta decorativă de Crăciun HIMINROD pentru acele mici cadouri.

Creează un cadru magic pentru cină de Crăciun

Mâncarea delicioasă este de asemenea un ritual important al sezonului pentru multe familii. Fie că găzduiești o cină de Crăciun în familie, fie că organizezi o petrecere pentru prieteni, o masă bine decorată poate ajuta la crearea atmosferei pentru întreaga seară.

Christmas dinner setting with red tablecloth and gold cutlery

 

Creează decorul pentru masa de Crăciun în jurul culorii roșii și a elementelor naturale. Un astfel de decor este foarte ușor de realizat și arată uimitor. Folosește o față de masă cu imprimeu festiv, cum ar fi GULDSTEN și găsește conuri de pin, ramuri decorative vechi și crenguțe și folosește-le ca piesele centrale ale decorului. Adaugă boluri HORNBLENDE și sfeșnice cu aspect clasic precum SKINFAXE, HARMOND sau modernul ERVIN.

Completează masa de Crăciun cu șervețele decorate DIY. Adaugă o crenguță proaspătă de brad și un baton de scorțișoară și pe șervețelele de la masă – un element simplu, cu un efect „wow”.

Citește mai mult despre un Crăciun de poveste în noua noastră colecție Nordic Mood.