Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

Ziua Mondială a Somnului | Reducere de până la 60%

Coșuri agățate din răchită, ulei parfumat și seturi de baie

Descoperă mai multă inspirație pentru baie în noua colecție Nordic Mood

Indiferent dacă locuiești într-un apartament, într-o casă sau ai la dispoziție o baie pentru oaspeți care are nevoie de o împrospătare, noua colecție Nordic Mood de la JYSK conține produse care se potrivesc cu cele mai multe stiluri de amenajare ale băilor. „În această colecție, ne-am concentrat în mod special pe ideea unor produse practice, de mici dimensiuni, astfel încât să se potrivească și în băile care nu au o suprafață generoasă. În același timp, pot crea mai mult spațiu în orice baie, indiferent de suprafață”, spune Laurence Muller, care este Category Manager pentru produsele de baie la JYSK.

Dozatorul de săpun și suportul pentru periuță de dinți BOLIDEN sunt concepute special pentru a se potrivi unei chiuvete mici. Setul de baie din ceramică bej adaugă un aspect minimalist băii.

Glass storage jar and bathroom set in beige ceramic

 

Colecția are mai multe produse cu funcții versatile, așa cum este borcănelul din sticlă de depozitare GRUMS. „GRUMS se potrivește perfect dacă vrei să depozitezi dischete demachiante din bumbac sau mici pufuleți din bumbac”, spune Laurence Muller. Dacă vrei să economisești spațiu, capacul poate funcționa și ca un recipient separat pentru bijuterii.

Asortează gama BOLIDEN cu tăvile HARADS, care adaugă noi imprimeuri florale și culori acestei game în culori neutre. Alături de uleiul parfumat HURVA, tăvile din ceramică cu flori îndulcesc aspectul minimalist al gamei BOLIDEN.

Scented oil on a flowery tray

Inspirație pentru băi de toate dimensiunile

„În cadrul acestei colecții ne-am concentrat pe produse care pot optimiza baia”, spune Laurence Muller. De exemplu, noul ulei parfumat HURVA regândește uleiul parfumat clasic. Aici, bețișoarele parfumate au fost înlocuite cu un fitil de flori din hârtie, așa că, pe lângă faptul că oferă băii un miros minunat de trandafiri și fructe de pădure, are și un decor frumos.

Hanging wicker baskets and scented oil

 

Dacă ai nevoie de mai mult spațiu de depozitare, este ușor să montezi pe pereți coșurile suspendate din răchită OPE realizate din lemn certificat FSC (FSC® N001715). Pot fi folosite pentru a depozita produse de îngrijire sau un prosop colorat așa cum este SEGERSTA. SEGERSTA este un prosop din bumbac cu fire vopsite, realizat din 30% bumbac reciclat. Coșurile te vor ajuta atât pe tine, cât și pe oaspeții tăi să găsiți tot ce aveți nevoie foarte rapid.

Cotton towels and a wicker basket on a bench in a bathroom
Prosop baie SEGERSTA 50x100 multicolor
2 buc. la 74,99 Lei
49,99 Lei /buc
REDUCERE 25%
gold

 

De două ori pe an, Laurence Muller, Category Manager-ul nostru pentru prosoape, covorașe de baie, perdele de duș și accesorii pentru baie realizează o colecție cu produse elegante, potrivite pentru inspirația ta. Colecția se numește Nordic Mood și o poți vedea atât în magazinele noastre, cât și pe JYSK.ro începând cu luna aprilie.

Descoperă mai mult

Seturi de prosoape: de ce să le alegi pentru baia ta

Seturi de prosoape: de ce să le alegi pentru baia ta

Răspândește atmosfera estivală în baia ta cu noua colecție Nordic Mood

Răspândește atmosfera estivală în baia ta cu noua colecție Nordic Mood

Cum să speli prosoapele noi

Cum să speli prosoapele noi

Idei pentru momente de relaxare în care să ai grijă de tine

Idei pentru momente de relaxare în care să ai grijă de tine