Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
Fata de masă rotundă, covor mare din iută și pernă mare de podea cu inserție de Sara Højgaard Rasmussen

Descoperă noile textile pentru casă

Dată:

Categorie: Trenduri, Inspirație

Pernele decorative, covoarele, păturile și fețele de masă sunt principalele articole din categoria „Textile pentru casă” de la JYSK, pentru care Sarah Rasmussen este Category Buyer. De curând, noi produse au intrat în gama noastră de textile pentru casă.

Am rugat-o pe Sarah Rasmussen să ne spună care sunt textilele ei preferate din noua colecție și ce nu ar trebui să lipsească din decorul unei case: „În scurt timp, activitațile în aer liber vor reveni în viețile noastre, așa că am ales trei produse diferite, care sunt toate utile atât în sufragerie, cât și pe terasa sau balconul tău”, începe Sarah.

BLOMME - față de masă rotundă

Fata de masă rotundă gri cu model geometric

 

„BLOMME este o față de masă nou intrată în sortimentul nostru. Este disponibilă în versiunea rotundă sau dreptunghiulară și în culorile gri, verde și galben. Cea galbenă are un aspect foarte estival, care îți va înveseli ziua. Are un imprimeu subtil, clasic, care ne amintește de modelul Heringbone sau de nervurile unei frunze. Dar cel mai important lucru pentru toate persoanele care nu au mult timp liber la dispoziție este că nu face cute”, subliniază Sara zâmbind.

BLOMME se asortează cu nuanțele din colecția SCANDINAVIAN SENSE și este croită perfect pentru unele dintre cele mai vândute mese rotunde, RINGSTED.

GLORIOSA - covor din iută

Camera de zi cu o canapea gri și un covor mare din iută sub o măsuță de cafea

 

„GLORIOSA este un covor realizat din iută cu un puternic aer rustic. Pune acest covor sub măsuța de cafea sau sub masa din living și observă cum va adăuga camerei un aspect extrem de tradițional și relaxat. Iuta este o plantă cu creștere rapidă, astfel încât covorul este biodegradabil și poate fi reciclat. Îl poți folosi atât în interior, cât și în exterior. Covorul este disponibil în două dimensiuni: 140x200 cm și 160x230 cm ”, spune Sara.

FJELLFIOL - perne pentru podea și pentru spate

Pernă mare de podea sub o pernă decorativă și o pătură

 

„Pernele pentru podea sau pentru spate FJELLFIOL au un înveliș din velur cu un finisaj mai mat decât am fi obișnuiți din partea acestui material. Îmi place foarte mult aspectul scandinav al velurului, dar la fel de importantă este umplutura cu pene a pernei, care permite pernelor FJELLFIOL să-și mențină forma mult timp. Poți utiliza FJELLFIOL dacă dorești să stai pe podea sau sprijinit de perete, ca pernă pentru spate atunci când citești în pat sau în grădină, pe terasă sau pe balcon. Este disponibil în culorile gri sau verde și husa este lavabilă”, termină Sara înainte să ne lase să visăm la nopțile lungi de vară.

Displaying 0 - 0 of 0

 

Suntem mândri de faptul că la JYSK toate articolele sunt fabricate din materiale textile. Aceasta înseamnă că cel puțin 80% din greutatea lor este conformă cu cerințele OEKO-TEX. Majoritatea produselor noastre sunt certificate OEKO-TEX Standard 100. Aflați mai multe aici.