Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

Inspiră-te cu oferte excelente! | Reduceri de până la 60% la sute de produse

VEZI OFERTELE
 Fotoliu cu perne decorative și pătură matlasată

Descoperă noile textile pentru casă

Dată:

Categorie: Toate articolele, Inspirație

Pernele decorative, covoarele, păturile și fețele de masă sunt principalele articole din categoria „Textile pentru casă” de la JYSK. Sarah Rasmussen este responsabilă pentru noile produse din gama noastră de textile. Majoritatea produselor pe care le vei regăsi aici sunt deja online, iar în curând le vei putea găsi și în magazinele fizice.

Am rugat-o pe Sarah Rasmussen să ne spună care sunt cele mai bune trei sugestii ale sale care ar trebui să fie prezente în decorul unei case: „Noua noastră colecție de articole textile pentru casă se bazează pe culorile pe care le regăsim în natură. În sezonul următor vom oferi clienților noștri articole actuale și interesante ", explică Sarah. Iată care sunt favoritele sale: 

PĂTURĂ MATLASATĂ CU MAI MULTE FUNCȚII

Pătură matlasată pe o bancă cu un coș și o pernă

 

"Una dintre cele mai recente propuneri este pătura matlasată VALMUE realizată din bumbac 100%. Este disponibilă în două culori - galben vesel și gri elegant. Folosește-o ca o cuvertură de pat pentru un aspect îngrijit în dormitor sau o poți lua cu tine la plajă sau la un picnic. Îmi place mult designul simplu și stilul vintage, precum și faptul că este o pătură foarte practică. Nu este doar o cuvertură de pat pentru casă.

PERNE PENTRU SCAUN ÎN NUANȚE DE GRI ȘI BLEU-MARIN

Perne de scaune în diferite forme și culori pe un scaun și pe podea

 

"Oricât de elegante sunt scaunele tale de bucătărie, uneori ai nevoie de confort, romantism și puțină magie. Pernele HYBENROSE sunt exact ce îți trebuie. Au o tapițerie care imită foarte bine pielea de căprioară și un finisaj frumos, potrivit pentru orice zonă de dining. În plus, sunt extrem de confortabile ", adaugă Sarah cu un zâmbet și clarifică: " Pernele HYBENROSE au culori frumoase - gri și bleu-marin. Le poți combina ușor sau le poți folosi separat."

COVOR ROTUND DIN IUTĂ

Covor rotund în iută pe podea sub o bancă cu o pătură matlasată și o pernă

 

"Nu în ultimul rând, recomand covorul SANDELTRE. Realizat din iută și bumbac țesut, este frumos și potrivit pentru camera de zi - îl poți așeza sub masa de cafea, pe terasă sau în grădină. Îl ador pentru că este confecționat din materiale naturale și culoarea este potrivită pentru orice loc din casă.

Articolele pot fi găsite online pe JYSK.ro, iar începând cu 5 august în magazinele fizice JYSK.

Suntem mândri de faptul că la JYSK toate articolele sunt fabricate din materiale textile. Aceasta înseamnă că cel puțin 80% din greutatea lor este conformă cu cerințele OEKO-TEX. Majoritatea produselor noastre sunt certificate OEKO-TEX Standard 100. Aflați mai multe aici.