Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
HARMONY - noua tendință JYSK

HARMONY - Calm și inspirațional

Dată:

Categorie: Toate articolele, Inspirație

La începutul unui nou an apar și noile tendințe. În 2019, ne ghidăm după cele mai noi tendințe ale primăverii: SUNBAKED, HARMONY și NORDIC LIGHT

Odată cu noua tendință HARMONY, ne întoarcem la activitățile, obiectele și culorile cele mai simple și ne dorim mai mult comfort și pace. Tendința se bazează pe culori pastelate și materiale plăcute la atingere. Mai mult, aceasta se axează pe decorațiuni și un stil de design interior deja cunoscute, integrând ulterior noi materiale, texturi și culori care ne lărgesc orizontul. 


Materialele naturale și moi sunt cele care definesc această tendință. Printre acestea regăsim ratanul, bambusul și algele marine, dar și bumbacul satinat, bumbacul și tricotul. 

 

 


Câteva dintre aceste materiale pot fi combinate cu alte materiale naturale precum piatra, betonul, metalul, ceramica și lemnul pentru un efect mai puternic. 

 

 


Această tendință combină culorile pastelate cu noi obiecte și materiale pentru a crea un univers inspirațional. 

 

 


Tonurile de culoare folosite sunt calde și mângâietoare, alcătuind o paletă cu un aer familiar, calm și prietenos. Inspirată de nuanțele diferite de piele prezente în întreaga lume, această tendință celebrează diversitatea lumii noastre. 

 

 

Citește și despre tendințele NORDIC LIGHT și SUNBAKED.