Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

15% REDUCERE SUPLIMENTARĂ pentru toate comenzile online

Invitați care ciocnesc pahare

Idei de petrecere pe timpul verii

Care este cel mai bun moment pentru a petrece timp cu familia și prietenii? Oricând. Vara este un sezon minunat pentru întâlniri și petreceri, deoarece ai ocazia să te bucuri de apusul soarelui în culori frumoase de chihlimbar, de seri calde pline de conversații plăcute și râsete și de aroma proaspătă a florilor.

Personalizează spațiul exterior 

Dacă te gândești la o planificare în detaliu a decorului pe care ți-l dorești în grădină sau pe balcon, poți face ca preferințele personale să strălucească înainte, în timpul și după petrecere sau după întalnirea în grup restrâns. De exemplu, dacă îți place să grădinărești, poți atașa un fir delicat de satin invitațiilor sau bilețelelor de mulțumire din hârtie realizată manual, în care să pui o floare din grădina ta. Ești pasionată de modă? Agață numele invitaților pe umerașe de haine. Îți place să fotografiezi? Folosește fotografii cu invitații pentru a marca locul fiecăruia la masă. Cu siguranță le vei lăsa oaspeților tăi o amintire plăcută legată de petrecerea pe care ai organizat-o.

Clothes hanger with a place card

 

Planul mesei și tabelele cu numele invitaților

La petrecerile cu mulți invitați, există de obicei un plan al mesei, astfel încât toată lumea să știe unde să stea. În contextul actual, este de preferat să găsești soluții ingenioase pentru ca fiecare să știe unde să se așeze și spațiul să nu devină aglomerat. 

Îți sugerăm o soluție neobișnuită - poți agăța planul mesei pe un suport de haine, pentru că vara oricum nimeni nu poartă sacou sau geacă. O altă opțiune este o scară decorativă. Agață o listă cu locurile invitaților și o instalație de lumini pentru a adăuga o notă de romantism spațiului. Poți așeza lista într-o ramă foto sau poți scrie numele invitaților direct cu un marker pe o oglindă.

 

Încearcă să te gândești la o modalitate de a face ca numărul din dreptul numelui fiecărui invitat să corespundă planului din tabel. Dacă vei pune planul tabelului într-o ramă mare, poți pune rame mai mici pe masă cu fiecare număr. Dacă ai scris planul mesei pe o oglindă mare, scrie și numerele pe oglinzi mai mici și așează-le pe masă în dreptul locului pe care îl va ocupa fiecare invitat. 

 

O masă aranjată frumos

Decorative table setting with plate, cloth napkin, glass and knife and fork

 

Șervetele din bumbac sau traversele oferă mesei un aspect luxos și elegant. Pune o floare mică sau o crenguță în șervet pentru o atmosferă romantică.

Vezi mai multe idei pentru cine în aer liber pe terasă.


Vaze cu flori proaspete

Întâlnirile restrânse cu rudele și prietenii sunt ca niște mici sărbători benefice pentru suflet, mai ales în situația actuală. Florile sunt un mod minunat prin care să subliniezi starea de spirit la o petrecere. Dar ai grijă la elementele de decor mari, care atrag atenția. Mai bine alege vaze mici. Aranjează-le pe masă pentru ca oaspeții tăi să le vadă cu ușurință. În plus, acestea sunt mult mai ușor de aranjat decât vazele mari.


Iluminat pentru o atmosferă mai plăcută

Collection of vases with light strings and artificial flowers

 

Aici vine rândul surselor de lumină. Apusurile lungi de culoarea chihlimbarului sunt minunate, dar noaptea vei avea nevoie de mai multă lumină pentru a susține conversația. Pentru a continua atmosfera romantică, poți alege instalații de iluminat mai mici, lumânări sau felinare pe care să le răspândești pe terasă sau în grădină. Toate sunt o modalitate excelentă prin care să creezi o atmosferă boemă și plăcută în spațiul exterior.


Decorează cu textile lejere de vară

Dacă petrecerea ta are loc într-un spațiu mare și vrei să creezi o oarecare intimitate, poți utiliza perdele diafane pe post de despărțitoare de cameră sau, eventual, câteva draperii montate pe tavan cu un inel. Poți utiliza, de asemenea, mai multe draperii opace pentru a încadra o cabină foto în care invitații să își facă poze.

Bonus: textilele sunt fonoabsorbante și ajută la crearea unei acustici plăcute în spațiul unde are loc petrecerea.

Dacă ți se pare că ai putea să înfrumusețezi mesele de la petrecere, le poți acoperi cu o față de masă din pânză pe care să o legi lejer în partea de jos cu un clește interesant. Scaunele diferite pot avea un aspect mai uniform, dacă le vei adăuga o husă din același material și aceeași culoare pe spătar. În acest fel, chiar și un scaun pliabil poate avea în final un aspect festiv.


Ai și alte idei pentru o petrecere reușită vara aceasta? Spune-ne în comentarii. 

 

Descoperă mai mult

Reîmprospătează-ți casa primăvara asta cu noua colecție Nordic Mood

Reîmprospătează-ți casa primăvara asta cu noua colecție Nordic Mood

Noutăți: Decorațiuni cu forme organice care adaugă confort casei tale

Noutăți: Decorațiuni cu forme organice care adaugă confort casei tale

Adaugă note calde în zona de luat masa cu noua colecție Nordic Mood

Adaugă note calde în zona de luat masa cu noua colecție Nordic Mood

Cum să alegi covorul potrivit pentru fiecare cameră

Cum să alegi covorul potrivit pentru fiecare cameră