Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
Globuri albe cu LED într-un pom de Crăciun și un elf în fața unei bănci cu perne și pături

Inspirație din peisajele iernii și decorațiuni moderne în trendul Glacial Escape

Dată:

Categorie: Toate articolele, Trenduri, Crăciun, Inspirație

Cuvinte cheie: trenduri 2020, decoratiuni craciun, Glacial Escape, trenduri Craciun

Pentru sezonul de Sărbători de anul acesta, JYSK a pregătit o colecție de decorațiuni și textile pentru casă de inspirație scandinavă, care să aducă atmosfera festivă în locuințe. Produsele din noua colecție urmează două trenduri distincte: Cozy Tradition și Glacial Escape. În acest articol veți descopei trendul Glacial Escape, inspirat de peisajele iernii în zilele în care albul acoperă toată natura. 

Artificial Christmas tree, glass lantern with frosted look and a light string wrapped over a log

 

Cu aspectul său mat, felinarul din sticlă ALUNIT este un exemplu reprezentativ pentru trendul Glacial Escape. Are inclus un bec cu LED în interior și funcționează cu o baterie care are integrată și funcția de temporizare care îi permite să se oprească automat după 6 ore de funcționare. Bonus: îl poți folosi în aer liber și te poți bucura de lumina care te va întâmpina acasă când te întorci într-o noapte friguroasă de iarnă.

Bench with two Christmas cushions, a throw and on the floor an elf with a green hat


Gheața, zăpada, tonurile reci ale pământului înghețat, crengile goale au stat la baza paletei de culori care descrie trendul. Ies în evidență tonurile Cool Grey, Silver, Asphalt, Dark Slate și Dusty Olive. Un exemplu excelent este perna decorativă HORNFIOL dintr-un material moale, verde.

Two candles shaped like Christmas trees and Christmas stars in gold, silver and brown.

 

Lasă stelele de Crăciun să îți deschidă casa spre cerul de deasupra și bucură-te de modul în care ramurile de pin adăuga o notă magică specifică pădurilor nordice.

Three artificial pine trees on a log represent modern Christmas décor

Invită natura sălbatică și tăcută în casa ta cu brazii artificiali OFIOLIT. Așază mai mulți brazi artificiali împreună și creează-ți un decor parcă desprins dintr-o pădure.

Two battery lamps shaped as white Christmas stars

 

Crăciunul este în mod tradițional sezonul lumânărilor, dar la fel de ușor poți crea o atmosferă confortabilă cu lămpi decorative care funcționeză cu baterie. Dacă le așezi în mai multe colțuri ale camerei, acestea o vor face să pară vizual mai mare și vor răspândi lumină și bucurie într-un sezon întunecat și friguros.

Descoperă aici și trendul Cosy Tradition.