Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

Săptămâna Mobilierului de Grădină | Până la 50% reducere la mobilier și accesorii de grădină

Ioana Popescu, Director de magazin JYSK

Ioana Popescu, Director de magazin: „După 10 ani, munca mea nu a devenit rutină”

Dată:

Categorie: Viața la JYSK, Toate articolele

Cuvinte cheie: Joburi JYSK, Joburi pe stil scandinav

Ioana Popescu lucrează la JYSK din 2008, când s-a angajat ca Asistent Vânzări la JYSK Suceava, magazin ce tocmai se deschisese. Avea pe atunci 20 de ani. I-a plăcut faptul că munca ei e variată și că poate vorbi deschis cu orice coleg. Și i-a plăcut ceea ce face. Motiv pentru care a avansat și, de la Asistent Vânzări, a devenit Șef de tură, apoi Director de magazin. Ioana este și unul dintre colegii care au făcut parte din campania Joburi pe stil scandinav, pentru că și-a dorit să arate tuturor cum e să lucrezi la JYSK. Mai multe despre povestea ei în JYSK aflați mai jos.  


Ioana Popescu Joburi pe stil scandinav JYSK

Ioana la sesiunea foto pentru campania Joburi pe stil scandinav, alături de Florentina (Reprezentant Serviciul Clienți) și Valentin (Responsabil logistică) 

De cât timp lucrezi la JYSK, cum ai aflat de JYSK și de ce ai decis să aplici?

La JYSK lucrez, pot spune, de când mă știu. Sunt aproape 10 ani! Am văzut online anunțul de angajare, am căutat pe internet mai multe informații despre JYSK și am fost atrasă de produsele comercializate și de faptul că părea o companie în dezvoltare. Am fost încântată de faptul că se deschide în Suceava. Aveam pe atunci 20 de ani și eram foarte entuziasmată de tot ce însemna nou și diferit. 


Unde ai lucrat înainte de JYSK?

Poate e mult spus lucrat. :) Am încercat vreo 3 luni la un magazin de îmbrăcăminte. Vindeam haine de dama, dar am simțit încă de la început că nu este locul meu acolo. Mă simțeam "închisă și blocată" într-un spațiu mic de 30 m2, în care număram orele până la finalul programului. Atunci mi-am dat seama că am nevoie de ceva mult mai dinamic și mai provocator, cu mult mai multă diversitate.


Ai trecut prin toate treptele în carieră. De ce crezi că e nevoie pentru a evolua în JYSK?

Cel mai important  este sa îți placă ceea ce faci. Apoi, să îți dorești și să muncești pentru visele și ideile tale.  

Marea Deschidere JYSK Suceava Iulius Mall

Ioana alături de echipa magazinului JYSK Suceava din Iulius Mall, cel de-al doilea magazin JYSK din oraș, cu ocazia deschiderii care a avut loc pe 13 decembrie 2018.

Ce îți place cel mai mult în munca ta de zi cu zi?

Îmi place că nu mă plafonez, nu fac zilnic exact aceleași lucruri și îmi place că, și după 10 ani, munca mea nu a devenit rutină.


De ce ți-ai dorit să participi la campania Joburi pe stil scandinav?

Am fost atrasă încă de la început de mesajul și tema acestei campanii. E o campanie care se adresează atât posibililor candidați, cât și actualilor colegi. Prin această campanie împărtășim tuturor ce înseamnă să lucrezi la JYSK și ne mândrim cu ceea ce facem noi bine și diferit.


Ioana Popescu Joburi pe stil scandinav JYSK


Ce înseamnă pentru tine un job pe stil scandinav?

Job-ul pe care îl am, un job unde pot să comunic sincer și deschis cu oricare coleg de-al meu, unde părerea mea chiar contează și unde avem și trăim adevărate valori.


Care a fost momentul în care te-ai simțit cel mai fericită la serviciu?

Sunt multe momente care mă fac fericită și care mă energizează. Daca ar fi să numesc unul mai special a fost atunci când am fost al doilea an consecutiv printre câștigătorii Talent of the Year (n.r. Talent of the Year este un concurs intern care premiază anual angajații cu cele mai bune rezultate).  


Ce îți place să faci în afara jobului? Cum îți petreci timpul liber?

Îmi place la nebunie să călătoresc, să văd și să descopăr lumea. Iubesc să descopăr oameni, culturi, obiceiuri și, mai ales, mâncăruri noi. Visul meu este să ajung să văd răsăritul de pe fiecare continent. 


Vrei să aplici la un post JYSK? Vezi posturile vacante și aplică aici.