Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
Party JYSK - Joburi pe stil scandinav

JYSKoteca – Când muzica disco întâlnește hip hop-ul la Petrecerea Anuală JYSK

Dată:

Categorie: Viața la JYSK

Cuvinte cheie: Joburi pe stil scandinav, Petrecerea JYSK

Aproape 800 de angajați JYSK din toată țara, costume inspirate din perioada disco, paiete, pantaloni evazați și peruci afro, Bee Gees, Gloria Gaynor, Donna Summer și un invitat surpriză care a intrat pe scenă când nimeni nu se aștepta. Așa a arătat Petrecerea Anuală JYSK 2018, la care au participat toți angajații JYSK România și care a marcat încheierea unui an financiar de succes.   

Pentru o seară, Hard Rock Cafe din București s-a întors în timp, muzical și vestimentar, în perioada disco de la finalul anilor ’70, când în cluburile disco răsunau “Hot Stuff”, “I Will Survive” sau “Dancing Queen”. Încă de la începutul serii am fost întâmpinați de beat-uri disco pe care, fără să îți dai seama, îți venea să dansezi sub discoball-ul uriaș. Rând pe rând au ajuns la petrecere colegii din toată țara, îmbrăcați și coafați tematic, care mai de care, cu chef de socializat, de dansat și de cunoscut colegi noi.  

Petrecerea JYSK

PREMII ȘI COLEGI TALENTAȚI

După un filmuleț cu retrospectiva anului, în care am punctat cele mai interesante momente din fiecare lună, de la deschideri de magazine până la acțiuni de CSR și workshop-uri cu cei mai talentați angajați, pe scena din Hard Rock Cafe au urcat colegii cu cele mai bune rezultate. Am aplaudat colegii care au împlinit 10 ani în JYSK și pe cei care au câștigat premiul pentru Cel mai bun district, Cea mai bună deschidere, Cea mai bună echipă, Cel mai bun angajat de la Head Office, Cel mai bun director de district, JYSK Ambassador Around the World sau Cea mai bună susținere în Social Media.

Catalin Mazilu JYSK

Cătălin Mazilu de la JYSK Iași 1 a primit premiu pentru Cea mai bună susținere în Social Media și a cântat o piesă compusă de el pentru JYSK.

Cătălin, colegul care a primit premiul pentru Cea mai bună susținere în Social Media, a ne-a arătat că se pricepe și la hip hop și cântat și live una dintre melodiile compuse de el pentru grupul de Facebook al angajaților. După prima rundă de premii am continuat cu prima rundă de dans, pe muzica trupei Colors in Stereo.

 

LIVE-URI ȘI PREMII

La finalul concertului Colors in Stereo, muzicienilor din trupă li s-a alăturat la chitară Alex Bratu, Country Manager JYSK România și Bulgaria, pentru câteva hit-uri devenite clasice: Alicia Keys - „If I Ain't Got You”, Robbie Williams – „Angels” și Christina Aguilera – „Something's Got A Hold On Me”.

Alex Bratu JYSK

Alex Bratu, Country Manager JYSK Romania și Bulgaria, a cântat alături de trupa Colors in Stereo.

Dacă ringul de dans din fața scenei era neîncăpător pentru colegii care știau toate mișcările disco, pe terasă erau colegii care voiau să pozeze și să își arate ținutele. Panoul foto cu Disco Stars a fost ocupat în fiecare moment al serii.
 

INVITATUL CARE A RIDICAT PE TOATĂ LUMEA ÎN PICIOARE

La mijlocul party-ului i-am premiat și pe colegii care au simțit cel mai bine muzica și atmosfera disco. Cine a câștigat premiul pentru Cea mai disco ținută, Cea mai funky coafură, Cea mai bună atitudine, Cea mai sclipitoare ținută sau Cele mai bune mișcări de dans aflați mai jos. 


Guess Who la petrecerea JYSK

Punctul culminant al party-ului a venit pe neașteptate. La un moment dat, din boxe s-a auzit partea instrumentală a unei melodii cântate de Guess Who. Toată lumea a crezut pentru un moment că DJ-ul a uitat de tema serii, dar când, peste instrumental, a intrat și partea de voce, ne-am dat seama că pe scenă era chiar Guess Who. Delir, nebunie, mâini ridicate în aer și sute de voci care îi cântau versurile la unison: așa a fost întâmpinat Guess Who de sutele colegi. A fost o surpriză frumoasă, pe care cu siguranță nu o vor uita. 


Petrecerea JYSK

Guess Who la Petrecerea Anuală JYSK
 

Mai multe fotografii cu cele mai interesante ținute de la party puteți vedea mai jos:
 

Cel mai strălucitor costum - Cati, JYSK Craiova

Party JYSK - Joburi pe stil scandinav 

Mențiuni: 

JYSK Annual party

Alexandra și Elena (Sediul Central) 


Ioana Chelaru

Ioana Chelaru 

 

CEA MAI DISCO ȚINUTĂ

 

 Cea mai disco ținută


Alex de la JYSK Colosseum (stânga) a câștigat premiul pentru Cea mai disco ținută.  


Ținute disco 


Alți colegi care au ales ținute disco interesante. 

 

CEA MAI DISCO COAFURĂ 

Party JYSK - Joburi pe stil scandinav


Cecilia de la JYSK Oradea

 

CEA MAI BUNĂ ȚINUTĂ DE ECHIPĂ

 

BEST TEAM OUTFIT

Echipa magazinului JYSK Pitești
 

Cea mai bună atitudine de party  

Andi și Madalina

Andi (Cluj), alături de Mădălina (JYSK Pallady)

 

Cei mai buni dansatori 


Best disco moves - Petrecerea JYSK


Ștefan Alin Onu de la JYSK Deva și Laurian Sebastian Hădărean de la JYSK Cluj  
 

MC-UL SERII 


Cosmin Stan

Cosmin Stan a fost MC-ul Petrecerii JYSK