Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
Canapea cu trei locuri stil scandinav LIMHAMN

LIMHAMN: O canapea cu design scandinav, pentru sufragerii moderne

Dată:

Categorie: Camera de zi, Toate articolele

Cuvinte cheie: canapea living, amenajare living

Una dintre noutățile din gama noastră de canapele este seria LIMHAMN, disponibilă în varianta de două locuri, trei locuri și colțar. Gama LIMHAMN este un exemplu perfect ce ilustrează noua tendință a iernii intitulată THE THINKER, despre care poți citi mai multe aici. THE THINKER este un trend care își are rădăcinile în minimalismul nordic și în viața simplă specifică Țărilor Scandinave. 
 


Liniile drepte și elementele geometrice sunt specifice acestei tendințe și se reflectă și în designul canapelei LIMHAMN, care îi conferă camerei de zi o atitudine contemporană scandinavă. 

Canapea cu două locuri, trei locuri sau colțar

Forma mobilierului LIMHAMN este armonioasă și simplă. O să apreciezi și faptul că este livratp complet asamblată și gata de folosit, așadar poți adăuga fără efort, imediat, elementul de modernism în camera de zi. Pentru că a fost concepută în așa fel încât să arate bine din orice parte, chiar și din spate, poți amplasa canapeaua și în mijlocul camerei, dacă așa ți-ai planificat. Nu ești limitat de design și, dacă îți dorești un spațiu de relaxare în mijlocul sufrageriei, îl poți avea, nu trebuie să te mulțumești cu amplasarea canapelei în fața unui perete.

Dacă alegi să amplasezi canapeaua central, trebuie să îi montezi spatele, picioarele vopsite electrostatic prevăzute cu protecție de cauciuc și să folosești pernele pentru spate.  

 

Materialul realizat din poliester (cu un scor foarte bun, de 48.000 pe scara Martindale, care măsoară gradul de rezistență al materialelor) este extrem de rezistent atât la posibilitatea ca materialul să se rupă, cât și la posibilitatea de a se decolora în timp. Pernele pentru șezut sunt realizate din spumă durabilă și sunt foarte confortabile, astfel încât tu să te simți cât mai relaxat în sufragerie. 

 

LIMHAMN este disponibilă în patru versiuni diferite: canapea cu două locuri, canapea cu trei locuri, canapea colțar (pe dreapta sau pe stânga). 

Displaying 0 - 0 of 0

În cazul în care ai o sufragerie mai mare și vrei mai mult spațiu de stat jos, pentru că obișnuiești să ai mulți invitați sau ai o familie numeroasă, este ușor să combini modelele diferite LIMHAMN, iar rezultatul va fi mai dinamic și mai interesant.