Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
Set de grădină din lemn format din masă și 2 scaune și un set de terasă pe un balcon lângă ocean

Mese și scaune din lemn pentru o grădină sau terasă cu aspect rustic

Dată:

Categorie: Inspirație, Grădină

Cuvinte cheie: mobilier de gradina din lemn , mobilier de gradina, mobilier de terasa, Certificare FSC, FSC

În această primăvară, lemnul este cel mai apreciat material pentru mobilierul de pe terasele și balcoanele noastre - și există un motiv întemeiat pentru asta. Cu mobilierul de grădină din lemn atemporal, balconul sau terasa vor avea un aspect rustic și natural pe care nu îl poți obține utilizând alte materiale. Setul de grădină format din masa de grădină pliabilă BEVTOFT și 4 scaune de grădină pliabile VEN ilustrează farmecul rustic tipic mobilierului de grădină din lemn.

Wooden garden set with table and 4 chairs on a wooden patio

 

Seturile de grădină din lemn sunt atât de populare datorită tonurilor calde și naturale ale lemnului din care sunt realizate și a capacității de a asorta cu ușurință diferite materiale. Pernele moi și ușoare din componența anumitor seturi de terasă din lemn completează nuanțele mai închise ale lemnului și structura sa mai dură. 

Mobilierul de grădină din lemn este și unic în același timp, deoarece piesele de mobilier sunt foarte clasice, ușor de asortat cu mobilierul din ratan, dar și cu cel din metal. 

Atunci când invitații tăi se retrag spre casă după un prânz sau o cină minunată și nu mai ai nevoie de masa BEVTOFT și de scaunele VANTORE, le poți plia și depozita cu ușurință până data viitoare.

Garden set with wooden garden table and 4 wooden garden chairs on a patio

 

 Dacă ai nevoie de locuri suplimentare, precum și de mai mult spațiu pentru depozitare, de ce să nu le combini pe ambele alegând cutia de depozitare KARLBY care are suficient spațiu pentru felinarele și plantele tale și o pernă de scaun groasă pe capacul cutiei de depozitare.

 

Garden storage box, a lantern and a planter on a wooden patio

 

Tot mobilierul de grădină din lemn de la JYSK este realizat din lemn certificat FSC (FSC® N001715). FSC® este prescurtarea pentru Forest Stewardship Council și reprezintă o organizație non-profit și în același timp, un sistem de etichetare pentru lemn și hârtie. Eticheta FSC este garanția ta că lemnul provine din păduri sustenabile în care oamenii, animalele și plantele sunt îngrijite. Când alegei produse certificate FSC, ajuți la protejarea pădurilor lumii.

Majoritatea mobilierului nostru de grădină din lemn este realizată din lemn de eucalipt sau lemn de tec. Acest tip de lemn este greu și durabil, rezistent la putrezire și uscare datorită conținutului natural ridicat de ulei. În plus față de avantajele practice, are și o notă elegantă de roșu-maro care conferă terasei sau balconului o tentă exclusivistă.

Mai mult, acest tip de lemn se simte foarte neted și moale la atingere și vă invită pe tine, alături de prietenii și familia ta să vă bucurați de clipe de relaxare în zilele însorite și confortabile de vară.

Wooden sun lounger on a sunny patio

 

Mobilierul de grădină din lemn trebuie tratat și întreținut, dacă dorești să îl utilizezi pe parcursul a mai multor veri. Află cum să îți întreții mobilierul în mod corespunzător pentru a evita orice risc de putrezire sau uscare.