Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
Set de grădină cu masă de grădină din tec reciclat

Mobilier de grădină care te invită să te relaxezi în aer liber

Dată:

Categorie: Grădină, Inspirație

Cuvinte cheie: amenajare gradina, mobilier de gradina

Sustenabilitatea este un aspect foarte important pentru noi și ne străduim constant să creștem cantitatea de produse realizate din materiale reciclabile și durabile și să ne reducem amprenta de carbon.

În cadrul sortimentului nostru de mobilier de grădină, este foarte ușor să găsești produse frumoase, care te vor face să te simți extraordinar. Toate piesele de mobilier de grădină de la JYSK sunt certificate FSC® (FSC® N001715) și mai multe produse din sortimentul nostru sunt fabricate din materiale reciclate. Descoperă mai multe detalii despre piesele noastre preferate în acest articol.

Scaun de grădină SANDBJERG din plastic reciclat din ocean

SADBJERG nu este doar un scaun de grădină elegant și confortabil. Scaunul și spătarul sunt realizate din plastic reciclat din ocean, iar partea din lemn pe care îți poți sprijini cotul este din lemn de tec certificat FSC. SADBJERG este, de asemenea, stivuibil și ușor de depozitat, astfel încât să îi poți prelungi durata de viață, păstrându-l în siguranță atunci când plouă sau bate vantul, dar și pe timpul iernii.

Garden stacking chairs with seat and backrest out of recycled ocean plastic

GLAMSBJERG masă pentru terasă din tec reciclat

Relaxează-te pe canapeaua confortabilă GLAMSBJERG și bucură-te de priveliștea pe care ți-o oferă masa de terasă din tec reciclat. Cadrul din lemn al canapelei pentru terasă și al fotoliului este realizat din lemn masiv de tec certificat FSC.

Garden lounge set with a lounge table out of recycled teak


Set pentru terasă MARIELYST din 100% plastic reciclat

Dacă nu ești o persoană care face compromisuri, MARIELYST este setul pentru terasă potrivit pentru tine. MARIELYST este realizat din 100% plastic reciclat cu protecție UV, astfel încât culoarea să nu se estompeze din cauza luminii soarelui.

Garden lounge set out of 100 % recycled plastic

Cutie de perne SVENDBORG din 60% plastic reciclat

SVENDBORG este fabricată din plastic, din care 60% este reciclat. Cutia de perne poate servi atât ca loc de depozitare, cât și ca scaun, iar asta te va ajuta să economisești atât spațiu, cât și bani. Cu protecția UV, ești sigur că SVENDBORG își va păstra culoarea în timp ce îți protejează pernele și alte accesorii de grădină.

Cushion box on a patio


Covor ELVESANGER din 100 % plastic reciclat

Odată ce ți-ai mobilat terasa sau balconul, adaugă un covor și vei avea practic cireașa pe tort. Covorul ELVESANGER este disponibil în diferite culori, modele și dimensiuni, iar un lucru pe care toate variantele lui îl au în comun este materialul: 100% plastic reciclat.

Rug out of recycled plastic in front of a bistro set on a patio