Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

Săptămâna Mobilierului de Grădină | Până la 50% reducere la mobilier și accesorii de grădină

Nordic Mood întâmpină vara

Nordic Mood: Întâmpină vara cu decorațiuni în culori pline de energie

Dată:

Categorie: Toate articolele, Inspirație, Trenduri

Cuvinte cheie: nordic mood, decoratiuni scandinave

Culorile proaspete, franjurile și răchita sunt elementele principale ale noii noastre colecții Nordic Mood de vară care a ajuns în magazinele noastre în luna mai. Colecția este caracterizată de culori feminine, care transmit energie, bucurie și tinerețe: piersicul, rozul și galbenul atrag atenția imediat.

Nordic Mood inspiră un univers jucăuș, iar lămpile cu LED-uri colorate sunt pline de umor: în formă de flamingo sau curcubeu, acestea creează o atmosferă de vară care iese din cotidian și devine mult mai confortabilă.

 

Oferă-i camerei de zi o reîmprospătare de vară cu materiale textile noi în tonuri proaspete și adaugă obiecte decorative din sticlă colorată sau ceramică. Suportul nostru de lumânări JOEL răspândește lumină caldă și castronul MAX este perfect pentru servirea fructelor de sezon. 

 


Nu uita să-ți luminezi nopțile de vară în aer liber și să creezi un spațiu primitor și în exterior. 

Completează look-ul primitor și vesel cu un coș de răchită, cu toarte așa cum este coșul KRIS și un palmier artificial ca RUBEN, pentru un aspect exotic.

Displaying 0 - 0 of 0

 

DESPRE COLECȚIA NORDIC MOOD

De patru ori pe an, JYSK lansează o nouă colecție de accesorii cu numele Nordic Mood. Este o colecție recurentă, care se naște după ce analizăm atent trendurile ce urmează să apară. 

Toate produsele din colecția Nordic Mood sunt disponibile pe site și în magazinele JYSK începând din luna mai. În magazinele fizice JYSK puteți găsi colțul Nordic Mood, unde produsele sunt prezentate împreună, astfel încât să devină o sursă de inspirație pentru cei care le văd.