Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
Diferite tipuri de produse de decorare a camerei în culori stinse

Noua colecție Nordic Mood îți redă armonia și liniștea

Dată:

Categorie: Inspirație, Trenduri

Cuvinte cheie: nordic mood

Într-o lume aflată tot timpul în mișcare, acasă este locul în care găsim echilibrul și armonia care ne ajută să ne recalibrăm. Culorile inspirate din natură din noua colecție Nordic Mood de la JYSK vor oferi echilibru casei tale și te vor inspira să te relaxezi.

Colecția integrează tendințele actuale care includ articole realizate manual, naturale, cu aspect artizanal. De exemplu, castronul din ceramică JO are un puternic aspect tradițional, iar tava din lemn GERNER este un exemplu de naturalețe care contrastează cu canile din sticlă ANDERS cu un aspect delicat, exprimat într-un mod foarte elegant.

Wooden tray, stoneware bowl, storage boxes out of recycled paper and glass mugs

În noua colecție, sustenabilitatea este, de asemenea, un element aflat în centrul atenției. Cutiile de depozitare BJORK sunt fabricate din hârtie reciclată și sunt disponibile în două dimensiuni diferite, având scopuri diferite de depozitare. JYSK introduce, de asemenea, noi sacoșe de cumpărături numite NILS, fabricate din poliester și bumbac reciclat. Sacoșa NILS este disponibil în gri antracit, verde și roșu teracotă.

Basket with a throw, vase with artificial flowers and a shopping bag

 

NILS este o sacoșă de cumpărături foarte spațioasă care poate fi utilizată în mai multe scopuri. Logo-ul de pe geantă este noul logo JYSK care promovează sustenabilitatea: LOVE PLANET - EVERYDAY ESSENTIALS.

Din această colecție Nordic Mood face parte și covorul KEJSERKRONE, fabricat din fâșii de piele reciclată, care va aduce mai mult confort în holul sau bucătăria ta.

Colecția Nordic Mood va fi prezentată într-o zonă specială la intrarea fiecărui magazin JYSK, astfel încât să te poți inspira pentru casa ta. Ne place foarte mult felul în care produsele se completează unul pe celalălalt și vrem ca și tu să le poți vedea împreună. 

DESPRE COLECȚIA NORDIC MOOD

Colecția de decorațiuni Nordic Mood este disponibilă în magazine pentru o perioadă limitată. Această colecție a fost lansată pentru prima dată în anul 2015 și de atunci are un real succes în toate țările în care brandul JYSK este prezent. Colecția este reînnoită o dată la trei luni, prin produse alese cu grijă, astfel încât să arate bine atât împreună, cât și folosite separat.