Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
NEJLIKA si BERNT

Noutăți: Colecția de accesorii cu imprimeu floral și accente feminine

Dată:

Categorie: Toate articolele, Dormitor, Camera de zi

Cuvinte cheie: Imprimeuri florale, Lenjerie de pat, amenajare dormitor, amenajare sufragerie

Departamentul de Design este cel care se ocupă în fiecare an de lansarea noilor modele și imprimeuri pentru textilele noastre. În urma unui studiu aprofundat al tendințelor și ale diferitelor mișcări sociale, designerii noștri creează noi produse sau le îmbunătățesc pe cele deja existente. Bazându-se pe toate aceste informații, designerii JYSK au lansat un nou imprimeu, foarte în vogă anul acesta: imprimeul floral cu accente feminine. Pentru că imprimeul a primit atât de multe aprecieri, am decis să îl folosim pentru o gamă extinsă de produse și categorii de produse, de la cutii de depozitare până la lenjerii de pat și perne decorative, pentru a-și găsi cât mai ușor locul în decorul casei tale.

 
Line Lindskov, coordonatoarea departamentului de Design, ne explică de ce imprimeul floral cu accente feminine este atât de special: 

"Am lansat un imprimeu floral care se află în topul tendințelor de anul acesta și are un caracter foarte feminin. Îl regăsim în două variante de culoare - alb și roz, astfel că florile și fundalul sunt elementele care se înlocuiesc în cele două variante de culoare ale imprimeului. Iar asta creează o atmosferă calmă, tipic Scandinavă. Se integrează perfect în trendul SUNBAKED al acestei primăveri și se concentrează pe universul feminin, având o paletă de culori care variază de la nuanțe deschise de roz, până la nuanțe mai închise ale aceleiași culori."

 

Accesorii pentru casă în nuanțe calde, ușor de asortat

"Am ales să folosim acest imprimeu pentru diferite produse și l-am adaptat pentru fiecare dintre acestea. Astfel, am creat o unitate și o conexiune între diferite categorii de produse care se produce chiar în perioada în care lansăm noile colecții", a adăugat Line. 

 

Poți admira imprimeul floral în cel mai apropiat magazin JYSK sau pe JYSK.ro. Te invităm în zona amenajată special în care vom expune noile imprimeuri ale sezonului. 
 

 

În viitor, JYSK va introduce noi imprimeuri anual, așa că te invităm să descoperi și imprimeurile pe care le vom lansa în curând.