Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

Săptămâna Mobilierului de Grădină | Până la 50% reducere la mobilier și accesorii de grădină

lampi si veioze online

Noutăți: Descoperă noua colecție de lămpi și veioze din toamna 2018

Dată:

Categorie: Inspirație, Camera de zi, Dormitor

Cuvinte cheie: obiecte de iluminat, iluminare casa, lampi

Zilele devin mai scurte, vremea va începe să se răcească (ce bine, ar spune unii!) și vom începe să petrecem din ce în ce mai mult timp în casă, așa cum se întâmplă în fiecare an în sezonul rece. Ieșirile în parc sau la terasă seara vor fi inlocuite de orele petrecute acasă, pe canapea, în compania unui serial bun sau a unei cărți.

Cu lumina potrivită, serile tale vor fi mai plăcute și mai liniștitoare. În Danemarca, conceptul de hygge e parte din viața de zi cu zi a locuitorilor și înseamnă a-ți petrece timpul acasă, într-o locuință primitoare și confortabilă, într-o companie plăcută. Iar o parte esențială pentru a avea o atmosferă hygge acasă este lumina potrivită, de obicei provenită de la lămpi veioze, lumânări sau felinare cu lumină difuză.

Anul acesta am adus în sortimentul de lămpi noi modele cu ajutorul cărora să creezi atmosfera potrivită în serile întunecoase. Noua colecție de obiecte de iluminat este descrisă de simplitate, minimalism și modernism și include lampadare, lămpi de perete, veioze și lustre. Culorile predominante sunt alb, negru, gri și albastru petrol, culori ce pot fi integrate ușor în orice casă.

 

 

De exemplu, veioza JENSPETER, disponibilă în nuanțele alb, gri sau albastru, are un design minimalist, care contribuie la crearea unui spațiu aerisit. Lumina acestei lămpi nu este foarte puternică, pentru a da senzația de intimitate. 

 

 


Lampa de perete AKSEL are un design simplu și este perfectă pentru momentele în care vrei să petreci o seară liniștită acasă, citind o carte.

Ambele modele de lămpi au un design bazat pe simplitate, o trăsătură al cărei scop este obținerea unui spațiu calm, în care să îți poți aduna gândurile și în care să te poți relaxa. Este unul dintre punctele de pornire ale tendinței The Thinker, un trend care își are rădăcinile în minimalismul specific stilului de viață scandinav.  Tendința The Thinker se bazează pe nuanțe de albastru care sunt clasice, prin urmare mereu la modă, iar spațiile amenajate conform acestei tendințe sunt calme, relaxate, fără contraste care să îți distragă atenția.

Același trend este urmărit de designul lampei HELGI, care se bazează pe linii geometrice curate și simple, la fel ca și trendul The Thinker, o reflecție a atitudinii scandinave contemporane.

 

 

Pe lângă trendul The Thinker, în toamna anului 2018 ne vom focusa pe alte două tendințe de amenajare interioară: Creative Mind și Human Nature. Prima este jucăușă și nepretențioasă, combină imprimeuri feminine cu detalii etnice, cu ajutorul cărora dă naștere unei ambianțe primitoare.

 

Cea de-a doua tendință, Human Nature, se concentrează pe a ne oferi o stare completă de bine, prin conectarea noastră la natură. Trendul Human Nature îmbină culori specifice naturii – maro, verde și albastru – cu materiale industriale precum metal, sticlă și lemn, toate acestea însoțite de plante verzi.

Veioza IVAN din metal și hârtie de orez albă este doar un exemplu care se potrivește cu acest stil feminin și organic.

 

 

Designerii JYSK au ales cu grijă lămpile, lampadarele și veiozele din noua colecție de obiecte de iluminat și au căutat ca produsele să formeze o colecție unitară, dar în același timp să poată fi folosite separat și integrate în locuințele moderne.