Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
Accesorii de baie, prosoape și cadouri de Crăciun sub brad

Produse pentru baie pe care le poți face cadou de Crăciun

Ai nevoie de inspirație pentru cadourile de Crăciun pe care vrei să le dăruiești celor dragi? Noi credem că sărbătoarea Crăciunului nu ar trebui să fie o perioadă stresantă atunci când vine vorba de alegerea cadourilor. Am pregătit o listă de idei de cadouri pentru îngrijirea personală sau înfrumusețarea băii pe care le poți dărui de Crăciun.

Un cadou perfect atât pentru el, cât și pentru ea

Bathroom set shaped like seashell and green faceroller in stone

 

La JYSK avem o gamă largă de seturi pentru baie. Sunt disponibile în diferite colecții, care includ obiecte foart ușor de asortat între ele, cât și cu alte obiecte din baie. Seturile pentru baie includ dozatoare de săpun, suporturi pentru periuțe de dinți și perii de toaletă.

 

În funcție de bugetul pe care îl ai, poți alege să oferi cadou un singur articol sau un set complet.

Grey soap dish, toothbrush holder and soap dispenser with white stripes

Idei de cadouri pentru îngrijire personală

Atunci când planifică amenajarea casei, oamenii trec adesea cu vedere decorarea băii. Băile au atât de mult potențial și pot deveni adevărate sancturare de relaxare unde poți scăpa de stresul vieții cotidiene.

Uleiurile parfumate pentru cameră, o rolă de față, dischetele demachiante reutilizabile sau bureții cu husă din bumbac sunt obiecte mici care aduc un plus de relaxare rutinei de îngrijire de zi cu zi. Aceste produse sunt perfecte dacă vrei să le faci cadou de Crăciun cuiva care crezi că merită să fie răsfățat. 

 

O idee bună este să creezi un cadou personalizat pentru prietenii sau membrii familiei tale cu un coș cadou cu tematică spa. Vezi mai jos o selecție de produse pe care poți să le alegi pentru coșul tău cadou:

Un cadou clasic perfect pentru el sau ea

Prosoapele sunt un cadou clasic de Crăciun din câteva motive întemeiate. Ai nevoie de ele și le folosești în fiecare zi, iar un set de prosoape asortate va face minune pentru estetica unei băi.


Fie că ai nevoie de ele la chiuveta din bucătărie, în baia pentru oaspeți, după ce ai făcut o baie relaxantă sau după ce ți-ai spălat părul, probabil că ai cel puțin patru prosoape pe care le folosești intens în casa ta. Alege și un covoraș de baie asortat și cadoul tău va înfrumuseța instantaneu baia celui care va primi cadoul.

Descoperă mai mult

Seturi de prosoape: de ce să le alegi pentru baia ta

Seturi de prosoape: de ce să le alegi pentru baia ta

Răspândește atmosfera estivală în baia ta cu noua colecție Nordic Mood

Răspândește atmosfera estivală în baia ta cu noua colecție Nordic Mood

Cum să speli prosoapele noi

Cum să speli prosoapele noi

Idei pentru momente de relaxare în care să ai grijă de tine

Idei pentru momente de relaxare în care să ai grijă de tine