Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

Cumperi 2 și plătești doar 1! Ofertă valabilă la zeci de produse

VEZI OFERTELE
Lenjerie de pat ADA

SCANDINAVIAN SENSE: Colecția de textile din bumbac organic pentru dormitor

Dată:

Categorie: Dormitor, Toate articolele

Cuvinte cheie: bumbac organic, lenjerii de pot, lenjerii de pat bumbac organic, lenjerii de pat premium, SCANDINAVIAN SENSE

E miercuri seara. În mijlocul săptămânii, weekendul pare departe. Trebuie să te trezești devreme și mâine, vei fi din nou plecat toată ziua de acasă și, când vei veni seara obosit, singurul lucru pe care ți-l vei dori va fi să te întinzi în pat. Dacă visezi ca, atunci când vii acasă seara după o zi de lucru, să te aștepte acasă un dormitor luxos și liniștit, ca o cameră de hotel de cinci stele, trebuie să știi că acest vis poate deveni realitate.

Primul lucru care îți place într-un hotel de lux, de obicei, este patul. Mare, confortabil, cu o lenjerie de pat extrem de plăcută la atingere, cu draperii lungi din materiale fine și cu o cuvertură de pat luxoasă.  

SCANDINAVIAN SENSE, noua colecție de textile pentru dormitor din gama noastră, include produse realizate din bumbac organic, un material prietenos cu mediul și cu un aspect luxos și premium.  
 

Lenjerie de pat bumbac organic AYA 

Lenjeria de pat AYA din bumbac organic, culoare albatru. 

DESIGN SCANDINAV ȘI CALITATE PREMIUM

În ton cu materialele prietenoase cu mediul, designul produselor din colecția SCANDINAVIAN SENSE este inspirat de natura specifică Țărilor Scandinave și de viața simplă caracteristică zonei. Culorile calme și relaxante și imprimeurile discrete îți inspiră o senzație de relaxare și detașare față de agitația de zi cu zi.

“Prin intermediul acestei colecții ne dorim să oferim clienților produse prin care să aducă un lux discret în casele lor. Ne-am propus ca noile textile pentru casă din colecția SCANDINAVIAN SENSE să fie realizate din materiale prietenoase cu mediul, plăcute la atingere și, în același timp, să aibă un design atractiv, fără a fi însă țipătoare. Din folosirea bumbacului organic pentru realizarea produselor cu design minimalist scandinav a rezultat o colecție care îți oferă senzația de bine, de relaxare, o senzație pe care credem că mulți clienți și-o doresc acasă”, spune Line Skaaning Lindskov, Range & Design Coordinator și Manager de Proiect  al colecției.  
Lenjeria de pat ADA din bumbac organic 100%.

De exemplu, lenjeria de pat ADA din bumbac organic 100% este extrem de plăcută la atingere, are un material cu țesătură deasă, rezistentă, dar și foarte catifelată, și cu un aspect mat, modern.  

Produsele SCANDINAVIAN SENSE au o calitate înaltă, un design specific scandinav și sunt realizate respectând natura și oamenii. Designul simplu, inspirat de viața și natura Țărilor Nordice, este ideal dacă îți dorești o atmosferă de liniște și relaxare la tine acasă.

 

BUMBACUL ORGANIC – PENTRU UN PREZENT CONFORTABIL ȘI UN VIITOR MAI BUN  

Grija față de mediu este o preocupare din ce în ce mai apăsătoare, iar practicile de producție sustenabilă sunt extrem de importante dacă ne dorim un viitor sănătos. Folosirea bumbacului organic ca materie primă are un impact mult mai mic asupra mediului înconjurător. Culturile de bumbacul organic  mențin fertilitatea solului, reduc folosirea pesticidelor, a substanțelor toxice și a fertilizatorilor sintetici.   

Toate produsele din colecția de textile pentru dormitor SCANDINAVIAN SENSE au certificarea GOTS (Global Organic Textile Standard), fiind realizate din materiale eco-friendly, de calitate premium: bumbac, in, mătase și lână cultivate și procesate organic.

În plus, toate produsele din colecția Scandinavian Sense sunt certificate OEKO-TEX® Standard 100, cel mai important certificat internațional al calității textilelor.

Colecția este disponibilă începând din luna aprilie în opt țări din Europa – Danemarca, Suedia, Norvegia, Finlanda, Republica Cehă, Slovacia, România și Bulgaria. 

Citește aici despre colecția SCANDINAVIAN SENSE pentru baie.