Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
Scandinavian Sense: o baie în care regăsești atmosfera unui spa luxos, mai sustenabil

Scandinavian Sense: o baie în care regăsești atmosfera unui spa luxos, mai sustenabil

Dată:

Categorie: Inspirație

Cuvinte cheie: SCANDINAVIAN SENSE

Pentru mulți dintre noi, o baie fierbinte sau un duș răcoritor nu sunt doar o rutină necesară, ci și un moment de relaxare, în care nu trebuie să ne mai grăbim nicăieri, ci doar să stăm și să ne bucurăm de câteva momente de liniște. Încă de dimineață, de când sună alarma ceasului, ne dăm jos din pat în grabă, ne îmbrăcăm pe repede înainte, bem o cafea în bucătărie sau pe drumul spre serviciu, iar seara ne oprim să facem cumpărături și apoi ne grăbim din nou acasă. Atunci, de ce să nu te răsfeți în acele minute prețioase? Gama noastră de produse SCANDINAVIAN SENSE are un aspect luxos și simți că e alegerea potrivită.
 

Prosoape de mâini, prosoape pentru oaspeți și prosoape cu dungi pe un taburet lângă un lac

 

BAIA – UN SPA LA TINE ACASĂ

Dacă în poveste sunt implicați și copii, adaugă la întreaga poveste îmbrăcatul lor, dusul la grădiniță/școală și înapoi acasă. Iar dacă acei copii din povestea noastră sunt mici, atunci momentele petrecute la duș sunt (cu puțin noroc) singurele momente private pe care le petrecem acasă.

Răsfață-te cu prosoapele și covorașele pentru baie moi și dense SCANDINAVIAN SENSE. Poți combina culorile în diverse nuanțe după cum dorești pentru a crea o oază de relaxare în propria ta baie. Prosoapele și covorașele pentru baie SCANDINAVIAN SENSE sunt fabricate dintr-un amestec de bumbac nou și reciclat.

Coș de răchită cu prosoape cu dungi lângă un lac

 

Sunt, într-adevăr, momente scurte, pentru că nu te poți închide în baie, în timp ce copilul bate la ușă, pentru că vrea să te joci cu el. Și tocmai pentru că durează puțin, ar trebui să transformi aceste momente de odihnă și relaxare într-un tratament de lux. Sigur, visezi poate la un spa sau un masaj terapeutic, dar cel mai simplu este să aduci confortul unui spa la tine acasă. Chiar dacă nu ai copii, vei aprecia ca atunci când ieși din cadă sau din duș, să te învelești într-un prosop de calitate premium, cu design plăcut, în care să te simți ca la  un spa de lux.   

SCANDINAVIAN SENSE – SIMȚI CĂ E ALEGEREA POTRIVITĂ

SCANDINAVIAN SENSE reprezintă alegerea noastră mai sustenabilă. Dacă alegi SCANDINAVIAN SENSE, înseamnă că ai optat pentru calitate ridicată, modele frumoase și respect pentru natură și oameni.

Materialele reciclate joacă un rol important în gama SCANDINAVIAN SENSE. Procesele inovatoare transformă sticlele de plastic și resturile din producția de bumbac în fire pentru produse noi. Pentru a-ți oferi cea mai înaltă calitate posibilă, firele reciclate sunt amestecate cu fire noi. În acest fel, materialele care ar fi putut ajunge deșeuri, obțin o viață nouă în beneficiul tău și al mediului.

Prosoape de lux pe o bancă și într-un coș de răchită lângă un lac

 

Designul textilelor pentru casă SCANDINAVIAN SENSE este inspirat de natura scandinavă și de stilul de viață simplu. Culorile delicate, modelele discrete și materiile prime selectate cu grijă pentru mediu, fac produsele din această gamă perfecte pentru a induce liniștea și seninătatea în căminul tău.

Prosoape de mâini și prosoape pentru oaspeți lângă chiuveta din baie

 

Așadar, dacă vrei să te simți în fiecare zi ca într-o vacanță de vară, într-un bungalou de pe o plajă retrasă, poți recrea acest sentiment cu prosoapele și covorașele de baie din colecția SCANDINAVIAN SENSE, o colecție care s-a născut din respect pentru oameni și natură.

Covor de baie gri pe gresie într-o baie

 

Gama de produse SCANDINAVIAN SENSE îți oferă, de asemenea, posibilitatea de a te proteja de gresia rece din baie. În schimb, poți ieși din duș și poți păși pe confortabilul covoraș de baie gri ROLFS.

Prosop de baie agățat de un șezlong pe debarcader lângă un lac

 

Global Recycled Standard

Produsele care poartă eticheta Global Recycled Standard (GRS) sunt verificate pentru a conține materiale reciclate prin definiția ISO a reciclării. Materialele utilizate pentru produsele etichetate GRS sunt, de asemenea, urmărite pe parcursul întregului proces de fabricație pentru a asigura conformitatea cu practicile sociale și de mediu și restricțiile chimice.

Lenjeriile de pat SENSE SCANDINAVIAN poartă eticheta GRS. În plus, toate textilele de uz casnic SCANDINAVIAN SENSE sunt certificate conform OEKO-TEX® Standard 100, care este cea mai importantă etichetă de sănătate din lume pentru textile.