Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

TRANSPORT GRATUIT pentru toate comenzile online! Indiferent de valoarea comenzii. Valabil până pe 30.09.2020

VEZI OFERTELE
Textile pentru casa din bumbac organic - SCANDINAVIAN SENSE

Scandinavian Sense: textile din bumbac organic pentru baie

Dată:

Categorie: Baie, Toate articolele

Cuvinte cheie: bumbac organic, SCANDINAVIAN SENSE, prosoape din bumbac organic

Pentru mulți dintre noi, o baie fierbinte sau un duș răcoritor nu sunt doar o rutină necesară, ci și un moment de relaxare, în care nu trebuie să ne mai grăbim nicăieri, ci doar să stăm și să ne bucurăm de câteva momente de liniște. Încă de dimineață, de când sună alarma ceasului, ne dăm jos din pat în grabă, ne îmbrăcăm pe repede înainte, bem o cafea în bucătărie sau pe drumul spre serviciu, iar seara ne oprim să facem cumpărături și apoi ne grăbim din nou acasă.Prosoape bumbac organic SCANDINAVIAN SENSE

 

BAIA – UN SPA LA TINE ACASĂ

Dacă în poveste sunt implicați și copii, adaugă la întreaga poveste îmbrăcatul lor, dusul la grădiniță/școală și înapoi acasă. Iar dacă acei copii din povestea noastră sunt mici, atunci momentele petrecute la duș sunt (cu puțin noroc) singurele momente private pe care le petrecem acasă.

Prosoape bumbac organic SCANDINAVIAN SENSE

Prosoapele LERKIL din bumbac organic. 

Sunt, într-adevăr, momente scurte, pentru că nu te poți închide în baie, în timp ce copilul bate la ușă, pentru că vrea să te joci cu el. Și tocmai pentru că durează puțin, ar trebui să transformi aceste momente de odihnă și relaxare într-un tratament de lux. Sigur, visezi poate la un spa sau un masaj terapeutic, dar cel mai simplu este să aduci confortul unui spa la tine acasă. Chiar dacă nu ai copii, vei aprecia ca atunci când ieși din cadă sau din duș, să te învelești într-un prosop de calitate premium, cu design plăcut, în care să te simți ca la  un spa de lux.   

SCANDINAVIAN SENSE – PROSOAPE ȘI COVOARE PENTRU BAIE

Noua noastră colecție de textile pentru casă SCANDINAVIAN SENSE include, pe lângă textilele pentru dormitor despre care poți citi aici, și textile pentru baie realizate din bumbac organic, un material premium prietenos cu mediul. Realizate din bumbac organic 100%, certificat GOTS (Global Organic Textile Standard – cel mai important certificat internațional pentru materialele și practicile sustenabile în domeniul textilelor), prosoapele și covoarele de baie din colecția SCANDINAVIAN SENSE au un design minimalist, inspirat de viața simplă din Țările Scandinave. În acest caz, simplu nu înseamnă anost sau plictisitor, ci descrie o viață mai apropiată de natură, lipsită de artificii inutile sau de lucruri care complică traiul de zi cu zi.

Covoras baie bumbac organic SCANDINAVIAN SENSE

Covorașul pentru baie RYA din bumbac organic. 

Așadar, dacă vrei să te simți în fiecare zi ca într-o vacanță de vară, într-un bungalou de pe o plajă retrasă, poți recrea acest sentiment cu prosoapele și covorașele de baie din colecția SCANDINAVIAN SENSE, o colecție care s-a născut din respect pentru oameni și natură.

 

O ALEGERE PENTRU CEI CARE IUBESC NATURA  

Designul colecției SCANDINAVIAN SENSE este inspirat din natura scandinavă.  Materialele moi, bumbacul organic și imprimeurile subtile și culorile relaxante aduc o atmosferă de calm în baie, un sentiment care vine în contrast cu lumea agitată din afara casei.  

Prosoape bumbac organic SCANDINAVIAN SENSE

Prosop IDRE din bumbac organic 100%

“Numele colecției este inspirat din rădăcinile noastre scandinave, care se regăsesc  în designul minimalist al produselor”, spune Line Skaaning Lindskov, Range & Design Coordinator, care puncetază și faptul că în Țările Nordice luxul nu trebuie să fie evident sau țipător, ci să te facă să te simți confortabil. 
 

CERTIFICAREA GOTS A BUMBACULUI ORGANIC

Toate produsele din gama Scandinavian Sense sunt certificate GOTS, eticheta care atestă faptul că sunt realizate din bumbac, mătase, in sau lână cultivate și procesate organic. Certificarea GOTS reprezintă siguranța faptului că produsele – realizate în Portugalia și India – au fost realizate prin metode care au un impact minim asupra mediului înconjurător.  

De asemenea,  toate produsele SCANDINAVIAN SENSE sunt certificate OEKO-TEX® Standard 100, cel mai important certificat internațional care atestă siguranța textilelor.

Colecția SCANDINAVIAN SENSE este disponibilă în peste 600 de magazine JYSK începând din luna aprilie, în opt țări din Europa – Danemarca, Suedia, Norvegia, Finlanda, Republica  Cehă, Slovacia, România și Bulgaria.