Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
HUMAN NATURE

Tendințe noi: Human Nature, pentru cei care iubesc natura

Dată:

Categorie: Inspirație, Toate articolele

Cuvinte cheie: HUMAN NATURE, trenduri 2019, amenajări interioare

Retrage-te offline în universul tendinței HUMAN NATURE de la JYSK. Acest nou trend este pentru cei care vor să se cuibărească acasă, departe de agitația orașului, departe de alertele de pe telefon sau notificările din Facebook. Este pentru cei care apreciază natura, drumețiile pe munte, serile în jurul focului de tabără sau plajele pustii. Focusul tendinței este pe starea de bine și crearea unei legături mai strânse cu natura pe care trendul o celebrează în toată frumusețea ei. 

Fă loc pentru plante și pentru o elemente botanice, folosind spațiul pe verticală. Atârnă masa de hol VIRUM pe perete și folosește-o ca raft pentru plante, apoi plasează ghivecele mari de plante sub etajeră. Mixul de culori specific tendinței HUMAN NATURE este inspirat din culorile pe care le zărești la linia orizontului, acolo unde cerul întâlnește pământul. Paleta de culori este autumnală și se inspiră din peisajele scandinave la schimbarea sezonului. 


Deși e un trend care celebrează bogăția vizuală și umple spațiul cu obiecte, poți găsi soluții pentru a păstra spațiul ordonat și armonios. Un exemplu este fotografia de mai jos, în care blatul de bucătărie, chiuveta și rafturile cu ustensile de bucătărie sunt ascunse în dulapuri, în spatele ușilor. 

Kitchenette


Folosind natura în variantă modernă, HUMAN NATURE combină culori specifice peisajelor neatinse de mână omului - maro, verde și albastru, cu materiale industriale precum metal sau sticlă și cu lemn. În centrul întregului aranjament stau piese de mobilier cu forme clasice și elemente arhitecturale. 


HUMAN NATURE este unul dintre cele trei trenduri de amenajare interioară din sezonul 2018/2019. Echipa noastră de Range and Design a definit cu atenție trendurile acestei toamne și a selectat produsele care să se potrivească fiecărui trend. Te poți inspira și din celelalte trenduri: THE THINKER și CREATIVE MIND.