Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
Test - cat de bine dormi

Test: Cât de bine dormi? Află scorul tău

Dată:

Categorie: Dormitor, Toate articolele

Un somn bun este esențial dacă vrei să ai o calitate bună a vieții. Dacă ți se pare că nu dormi îndeajuns și te întrebi ce poți face pentru a dormi mai bine, îți venim în ajutor. Am lansat Testul despre somn, care te ajută să descoperi cum dormi în comparație cu alți oameni, pe o scară de la 1 la 100, și să afli ce acțiuni poți face pentru a dormi mai bine.  

Există mai mulți factori care îți influențează somnul, de aceea nu există o rețetă a somnului sănătos valabilă pentru toată lumea. Poate dormi prost pentru că te trezești de mai multe ori în cursul nopții din diverse motive. Sau poate ești obosit în fiecare dimineață și alarma de la ceas abia te trezește. Problemele legate de somn pot fi multe: te poți trezi cu dureri de spate sau de ceafă din cauză că folosești o pernă nepotrivită sau poți avea probleme cu somnul din cauza temperaturii din dormitor și multe altele. Aceștia sunt doar câțiva dintre factorii care îți pot influența negativ somnul.  

Test despre calitatea somnului

Completează aici Testul despre somn, află ce scor obții la test și ce poți face pentru a dormi mai bine. Iar dacă ai nevoie de mai multe sfaturi despre ce produse pentru dormit ți se potrivesc, poți întreba oricând unul dintre colegii din magazin, care sunt pregătiți să îți ofere sfaturi despre cum poți dormi mai bine, despre ce saltea, pernă sau plapumă este potrivită nevoilor tale.