Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
Seturi de terasa

Top 5 cele mai frumoase seturi de terasă ale verii

Dată:

Categorie: Grădină, Toate articolele

Vara, grădina sau terasa este o extensie a spațiului de locuit din interior. Este locul unde poți lua masa, locul unde poți da petreceri cu prietenii sau unde poți să petreci serile cu familia, povestind ce s-a întâmplat în timpul zilei. Transformarea spațiului din grădină într-o sufragerie de vară este simplă atunci când ai mobilierul de grădină potrivit.

Iar cel  mai potrivit este un set de terasă confortabil, format din masă, canapea și fotolii sau scaune cu perne moi, pe care te poți odihni ca atunci când ești pe canapeaua din living. Am adunat pe blog un top al celor mai frumoase și mai noi seturi de grădină din sortimentul nostru.

1.   Setul de terasă VEBBESTRUP

Set de terasa VEBBESTRUP

Ideal pentru grădinile rustice sau pentru casele de vacanță, setul VEBBESTRUP este alcătuit din canapea cu trei locuri și două fotolii, astfel încât vei avea îndeajuns de mult loc chiar și atunci când ai mai mulți invitați. Sunt realizate din aluminiu și poliratan, un material rezistent la apă, astfel încât piesele de mobilier de grădină nu vor fi afectate de intemperii – ploi, soare puternic sau umezeală - și vor rezista mai mult în timp. Culoarea deschisă a setului este ușor de asortat cu perne de grădină, felinare sau ghivece de flori.

Setul include și pernele luxoase, realizate din țesătură reistentă. 


2. Setul de terasă KARLSHAMN

Set terasă KARLSHAMN aluminiu/petan 

Dacă preferi mobilierul închis la culoare, mai elegant, îți propunem setul KARLSHAMN format din masă, canapea cu trei locuri și două fotolii. Setul se potrivește perfect cu amenajările în stil contemporan și poate fi folosit atât în exterior, cât și în interior. Dacă îl alegi pentru grădină, poți sta liniștit, pentru că este realizat din materiale impermeabile și rezistente. Masa are un blat din lemn artificial ce nu necesită întreținere, iar pernele incluse sunt realizate dintr-o țesătură rezistentă, special concepută pentru exterior. Aspectul luxos al setului KARLSHAMN te duce cu gândul la terasele și lounge-urile de pe cele mai căutate și luxoase plaje. 

3. Setul de terasă LARVIK

Set de terasa LARVIK

LARVIK este un set extrem de elegant și modern. Canapeaua de două locuri, cele două fotolii și masa au siluete minimaliste și atractive. Brațele și spătarul rotunjit al canapelelor și fotoliilor se completează cu designul curbat al mesei. Setul este realizat din plasă de oțel cu patru straturi de tratament anti-rugină. Pe canapea și pe fotolii există elemente din lemn de esență tare, care sporesc confortul și rezistența mobilierului. 

4. Set de terasă TIVEDEN

Set terasă TIVEDEN

Un set cu design special și practic, format din patru scaune cu cadru ralizat din oțel și fiberstone rezistent. Corpul fotoliilor este realizat din aluminiu și poliratan manual. Pentru că nu necesită întreținere, îți vei petrece numai momentele frumoase cu acest set de grădină, fără să te preocupe întreținerea lui. Designul arhitectural al scaunelor le face să iasă în evidență și oferă un confort sporit. Asortează-le cu o masă simplă și vei avea un colț numai bun pentru invitat oaspeți la petreceri.

5.    Setul de terasă NORSMINDE

Set terasa NORSMINDE

Unul dintre cele mai luxoase seturi din gama de grădină, NORSMINDE îmbină avantajele unui set de terasă cu unul de dining. Are un aspect masiv, dar în acelașii timp este compact, fiind de fapt o canapea de colț. Este încăpător și confortabil datorită pernelor luxoase și mari. Setul include canapeaua de colț și masa cu blat rezistent din lemn artificial, care nu are nevoie de întreținere.