Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
Vază și decorațiune, fotoliu gri și bufet modern

Trendul RESET BASIC sau cum să găsești bucuria în lucrurile simple

Dată:

Categorie: Inspirație, Trenduri, Camera de zi

Cuvinte cheie: trenduri 2021

În noul sezon, am introdus trei trenduri care pregătesc scena pentru noul nostru sortiment de articole pentru interior din toamna 2021: INFUSION, MINDFUL GARDEN și RESET BASIC.

Am ales trendul RESET BASIC pentru momentele în care suntem gata să ne încetinim viețile și să găsim bucurie în lucrurile simple din viață. Deși accentul este pus pe elemente de design dintre cele mai simple, am avut loc și pentru detalii inovatoare care atrag atenția. De exemplu, o idee prin care ai putea să-ți impresionezi invitații ar fi să aranjezi masa pentru o cină plăcută cu căni din ceramică LAUKE, farfurii TONE și boluri din sticlă JONAS.

Stoneware mugs and plates and glass bowl

 

Vrem să creăm o atmosferă care să dureze, care să depășească granițele unui sezon și să rămână la fel de autentică și în anii viitori. Astfel, te vei putea bucura în fiecare zi de combinația elegantă dintre covorul moale STORMHATT și canapeaua albastră GISTRUP sau măsuțele rotunde KALVEHAVE.

Blue sofa, round coffee tables, brown rug and floor lamp

 

Formele utilizate sunt sculpturale și organice, iar imprimeurile sunt simple și minimaliste - cu un detaliu special strecurat pe alocuri. Noptiera modernă EGELEV este un exemplu excelent, cu zonele din lateral realizate din corzi elegante.

Grey armchair and sideboard with books and vase

 

Culorile neutre sunt mai sofisticate, cu influențe cromatice bogate în nuanțe care se simt luxoase și completează tonurile sezonului. De exemplu, poți alege lampa albă din hartie VALDER care îți va da impresia unui decor mai echilibrat și mai luminos.

Dining table with four dining chairs in grey with black legs and two white pendants

 

Modelele geometrice și imprimeurile fac ca produsele să prindă viață și creează o atmosferă liniștită, potrivită pentru relaxare și detașare.

Brown rug, patterned rug and jute rug on the floor

 

Tonurile de nisip și culorile maro sunt populare pentru orice piesă de mobilier, decorațiune sau accesoriu, de la scaune de luat masa până la cani, astfel încât să poți crea cu ușurință un decor personal cu obiectele preferate.

Display cabinet with plates, mugs, bowls and storage boxes by a sculptural staircase

Găsește mai multă inspirație în cele două trenduri MINDFUL GARDEN și INFUSION.