Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

Săptămâna Plăpumilor și Saltelelor | Până la 60% reducere la perne, plăpumi și saltele

VEZI OFERTELE
Tendința Crăciun roșu, tradițional la JYSK

Visezi la un Crăciun tradițional decorat în roșu și verde?

Dată:

Categorie: Crăciun, Toate articolele

Cuvinte cheie: craciun, craciun scandinav

Crăciunul se apropie și a venit timpul să te gândești la stilul pe care vrei să îl alegi pentru decorul de Sărbători, care să îți reflecte dorințele și personalitatea. Preferi un Crăciun strălucitor, modern, cu accente și decorațiuni argintii și aurii, sau îți dorești să explorezi un Crăciun scandinav tradițional în stilul hygge?

Decorul tradițional de Crăciun include culorile tradiționale roșu și verde. În plus, spiridușii magici și moșii de Crăciun cu pălării și barbă creează o atmosferă prietenoasă și jovială.

 

 


Spiridușii în roșu și gri creează un decor delicat în casa ta. 

 

 

 

 


În Danemarca, iubim duminicile liniștite din decembrie, când ne dăruim unii altora mici cadouri. Aceste gesturi fac așteptarea Crăciunului să fie mai ușoară. 

 

 

 

 

 


Dezlănțuie-ți creativitatea și decorează bradul de Crăciun cu decorațiunile tale preferate. De exemplu, folosește globurile ornamentele din ceramică ELLE în formă de inimă cu mesaje și urări. 

 

 

 

 


Gama de produse JYSK include și o selecție mare de instalații de lumini pentru interior, dar și pentru grădină sau balcon. O variantă simpatică este instalația FENRIR cu lumini în forma micilor ghinde de pădure. 

 

 

În Danemarca, cina din noaptea de Crăciun și tradițiile care includ feluri de mâncare tradiționale sunt foarte populare. Așadar, o masă festivă decorată într-un mod atrăgător și primitor este foarte importantă pentru toți membrii familiei. 


Umorul subtil și puțin copilaresc joacă de asemenea un rol central în decorul de Crăciun scandinav.

 

 

 

 


Puteți alege inclusiv să expuneți cadourile pe care le-ați cumpărat deja pentru cei dragi. Acestea sunt considerate piese de decor, iar astfel veți dori să depuneți un efort suplimentar pentru a le impacheta și a le face să arate cât mai atractiv. Totuși, dacă aveți copii, poate că tentația va fi prea mare pentru ei...