Perne pentru copii sau bebeluși

Este la fel de important să îți faci timp să găsești perna potrivită pentru copilul tău sau bebelușul tău, așa cum este să găsești perna cea mai bună pentru tine. La fel ca adulții, copiii au parte de cel mai bun somn atunci când se simt confortabil, în siguranță și ai corpul bine susținut. Vezi gama noastră de perne speciale pentru bebeluși și copii: perne din fibre sau perne din spumă cu memorie. Alege perna potrivită pentru somnul copilulului sau al bebelușului tău pentru ca acesta să se simtă confortabil în dormitor - într-un cadru de pat pentru bebelus, simplu sau supraetajat. Găsește o perna pentru copii sau bebelusi la un preț excelent.

Oferă-i copilului tău un somn bun cu pernele pentru copii și bebeluși

Atunci când ai nevoie de perna potrivită pentru copilul tău, există câţiva factori de care trebuie să ții cont. Printre altele, trebuie să știi că găsirea pernei potrivite depinde de vârsta copilului tău. La JYSK vei găsi o selecţie variată de perne pentru copii care să corespundă nevoilor copilului sau al bebelușului tău.

Alege o pernă de calitate pentru copilul tău

Ca şi adulţii, copiii au nevoie de somn pentru a-şi recăpăta energia necesară pentru activităţile din ziua următoare. În mod sigur au multe de învăţat şi de explorat la această vârstă, motiv pentru care este important să doarmă pe o pernă de calitate.

Perne cu diferite umpluturi

JYSK îți oferă perne de copii cu puf şi pene sau umplutură cu fibre, precum şi modele WellPur cu spumă cu memorie. Vă oferim, de asemenea, perne de bebeluşi cu umplutură naturală sau umplutură cu fibre.

Toate pernele de copii de la JYSK sunt hipoalergenice şi poartă eticheta Oeko-Tex de certificare a sănătăţii şi respectării mediului. În plus, toate pernele noastre pot fi spălate la maşină, ceea ce înseamnă că puteţi să scăpaţi foarte ușor de acarieni, pete şi praf.

Pe lângă pernă, o plapumă de calitate este importantă atunci dorești să-i oferi copilului tău un somn bun.