Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

Pernă 1080g KRONBORG HORNET 70x80

Unitate de stoc: 4305601
GOLD

Pernă 1080g KRONBORG HORNET 70x80

399 Lei/buc 2 buc. la 599 Lei
 
7 (review)uri

Pernă luxoasă antialergică cu 3 camere. Umplută cu 90% puf alb de rață leșească/10% pene albe de rață leșească în camerele exterioare și 85% pene albe de rață leșească/15% puf alb de rață leșească în camerele interioare, 1080 g în total. Țesătură deasă din 100% bumbac cambric. Calitatea umpluturii: 11/7. Temperatură spălare: 60°C. 70x80 cm

Articole relevante pe blog

Specificațiile produsului

Tip: Pernă din puf de rață leșească
Dimensiune: Lăţime: 70 cm, Lungime: 80 cm, Înălțime: 17 cm
Greutatea umpluturii: 1080 g
Greutate totală: 1500 g
Umplutură: Camere exterioare: 90% puf alb de rață leșească/10% pene albe de rață leșească. Camere interioare: 85% pene albe de rață leșească/15% puf alb de rață leșească
Calitatea umpluturii: 11/7
Compoziţie țesătură:
100% bumbac cambric
Bumbacul cambric este țesut cu un fir subțire – rezultând astfel un material des, ușor și mai suplu. Pentru că are o țesătură deasă umplutura nu poate ieși prin cusături, motiv pentru care acest material este foarte rezistent.
Construcţie:
3 camere
Camerele exterioare pe părțile inferioare și superioare ale pernei sunt umplute de obicei cu puf, pentru a fi mai moi. Camera interioară este de obicei umplură cu pene sau o combinație de pene și puf, ce conferă susținere.
Culoare: Alb
Margine: Culoare: Argintiu, Formă: Cu margine tubulară
Spălare automată: 60°C
Înălbire: Nu înălbiţi
Centrifugare: *Poate fi uscat la mașină, la temperatură joasă (max. 60ºC)
Călcare: A nu se călca
Curăţare chimică: Nu curăţaţi chimic
Îngrijire: Trebuie scuturat şi aerisit regulat, nu trebuie bătut sau aspirat
Certificare ecologică și sanitară:
OEKO-TEX 100
Produsele ce au inscripționat pe etichetă "Încredere în textile" au întrunit toate condițiile pentru a trece testele Asociației Internaționale OEKO-TEX®, ceea ce înseamnă că nu conțin substanțe dăunătoare.
Caracteristici:
Downafresh
,
NOMITE
Produsele cu eticheta Downafresh conțin puf și pene care se ridică la standardele Europene pentru igienă și curățenie. Aceasta înseamnă că puful și penele sunt spălate și tratate termic pentru a elimina acarienii și alți alergeni. Eticheta este în conformitate cu legislația privind bunăstarea animalelor.
Plăpumile și pernele cu eticheta NOMITE au o țesătură foarte deasă. Aceasta înseamnă că acarienii de praf nu pot penetra țesătura pentru a-și face loc în plapumă sau pernă.
Înălțime: Medie
Antialergenic: Da

Toate review-urile

 
7 review(uri) internațional(e) |
Scrie un review
01/02/2018

Multumit

Pernele sunt cam moi, mai ales pentru sotul meu care prefera perna mai tare. Proba de foc va fi la vara. Deocamdata sunt multumita.

Scris de: Alice Girleanu Oraș: Craiova Vârsta: 55-64 Sexul: Femeie
08/05/2018

Чудна е.

Чудесна възглавница. Препоръчвам.

Postat inițial pe jysk.bg

Scris de: Милена Младенова Oraș: София
02/01/2018

Великолепна

Имах резерви, когато я вземах, дали ще успее да потдържа и врата, тъй като съм имала и други пухени възглавници и някак се ми допадаха. Тази е виликолепна. не ми се губи под врата, не се смачква твърде много, не се налага да я донамествам, истинско удоволствие е да се ляга на нея. Има един недостатък - легна ли си на нея никога не е за първоначалните 2-3 минути. Винаги ми се доспива сладко. Друго важно този успех има голямата възглавница имам и продълговатата, но усещането не е същото. Заема повече място.

Postat inițial pe jysk.bg

Scris de: Росица Oraș: София Vârsta: 35-44 Sexul: Femeie
13/01/2018

POLŠTÁŘ 980G KRONBORG HORNET 70×80 CM

s výrobkem jsem naprosto spokojená. Rychlé jednání, do druhého dne od objednání, jsem měla polštář doma

Postat inițial pe jysk.cz

Scris de: Věra Oraș: Rožmitál pod Třemšínem Vârsta: 55-64 Sexul: Femeie
15/11/2016

polštář

skvělé

Postat inițial pe jysk.cz

Scris de: Jana Nováková Oraș: Ústí n. Orlicí Vârsta: 45-54
08/01/2017

Extra kényelmes

Nagyon jót alszom ezen a párnán, szinte átölel :)

Postat inițial pe jysk.hu

Scris de: Oláh Marianna Oraș: Budapest Vârsta: 25-34 Sexul: Femeie
21/05/2018

jastuk hornet

jastuk je kvalitetan ali nivo ispunjenosti paperjem kao da ne odgovara opisu na sajtu, odnosno jastuk u praksi nije visok onoliko koliko je navedeno

Postat inițial pe jysk.rs

Scris de: Marjan Oraș: belgrade Vârsta: 35-44 Sexul: Bărbat

Livrare

Atunci când achiziționați un produs online, puteți alege între mai multe opțiuni de livrare, fie în magazin, fie acasă sau la serviciu.  

 

Click & Collect – Rezervă online, ridică din magazin – fără costuri suplimentare

 

Serviciul Click & Collect – Rezervă online, ridică din magazin, vă permite să rezervați produsele online, apoi să le plătiți și să le ridicați din magazinul JYSK pe care îl alegeți. Atunci când rezervați un produs prin serviciul Click & Collect veți primi în maxim 1 oră un mesaj de confirmare care vă anunță că aveți comanda pregătită.

Serviciul Click & Collect este gratuit și nu implică nicio taxă suplimentară. Veți plăti doar costul produselor comandate, iar plata se va face direct în magazin, în momentul în care ridicați comanda.

 

Livrarea comenzilor online la adresa indicată

 

Atunci când achiziționați produse online puteți alege orice adresă de livrare doriți. Livrarea se va efectua prin intermediul societății de curierat indicată de JYSK, iar costul livrării va fi calculat după ce adăugați produsele în coșul de cumpărături. Livrarea coletului va avea loc până la uşa adresei de livrare indicate de cumpărător. Livrările la domiciliu se fac în 9-15 zile lucrătoare de la data comenzii.

Produse disponibile numai în magazin

 

Ne dorim să puteți achiziționa produsele noastre online sau din magazin, în funcție de dorințele și necesitățile dumneavoastră. În anumite cazuri însă, unele produse sunt disponibile numai în magazin. Pot fi rezervate online prin serviciul Click & Collect sau pot fi achiziționate direct din unul dintre magazinele fizice JYSK. În general, produsele disponibile doar în magazin sunt: produse fragile, care se pot deteriora în urma transportului, precum oglinzile; produse care ies din sortiment și de aceea nu se mai află pe stock la depozitul central; produse care sunt disponibile pe o perioadă limitată, precum decorațiunile de Crăciun.

Indiferent de felul în care alegeți să intrați în posesia produselor noastre, vă așteptăm pe site și în magazinele fizice și vă dorim o experiență de cumpărături plăcută!

KRONBORG - OF DENMARK

Puteți să îmbunătățiți aspectul locuinței dvs. cu produsele textile de calitate superioară de la KRONBORG® la prețuri convenabile.

De la înființarea sa în Danemarca în 1940, KRONBORG a lansat produse de calitate, realizate cu pricepere și măiestrie. Marca scandinavă oferă cele mai înalte standarde de calitate la produsele textile pentru baie, lenjerii de pat, pilote și perne.
 

Numele KRONBORG datează din 1940, fiind numele unui renumit castel din Elsinore, care a constituit locul de desfășurare a acțiunii din piesa „Hamlet” a lui Shakespeare din 1603. Castelul a fost construit în 1420, iar numele i-a fost dat mai târziu de către regele Danemarcei, Frederick al II-lea.

De asemenea, castelul joacă un rol important în basmul lui H.C. Andersen „Holger Danezul” din 1845, care are la bază personajul mitic european cu același nume. În acest basm, Holger Danezul se odihnește în cazematele castelului Kronborg, barba lui fiind transformată într-o masă de marmură. În cazul în care ținuturile daneze sunt amenințate, el se va trezi și își va apăra patria.

Majoritatea produselor KRONBORG au certificare OEKO-TEX® Standard 100, care este cea mai bună certificare din lume în materie de etichete pentru textile.

Îți recomandăm următoarele produse complementare pentru acest articol

Abonează-te la newsletterul JYSK!

Visa Mastercard