Mese de terasă pentru zona de luat masa în exterior

Vezi gama noastră de mobilier pentru exterior: mese de terasă și mese de bistro în diverse modele și materiale. Alege o masă de terasă care să îți face mai plăcute momentele din această vară. Vara luăm masa în grădină și folosim spațiul exterior ca un living suplimentar. Atunci când familia se adună pentru o cină în aer liber, masa extensibilă de pe terasă sau o măsuță pliantă este o piesă de mobilier esențială. La JYSK avem mese de terasă în diferite materiale, dimensiuni și modele. Vezi selecția noastră de mese de grădină cu design scandinav, mese pliabile pentru zona exterioară de relaxare, mese de camping, mese de colț și mese de terasă din lemn masiv.

Nu sunteți sigur ce masă de terasă este potrivită pentru spațiul tău exterior? Citește ghidul nostru pentru alegerea mobilierului de grădină.

12 produse
    12 produse

    Spațiu exterior mic? Alege o masă mică de terasă

    Nu toți avem curți de sute de metri pătrați. Cei mai mulți dintre noi au o curte mică, un balcon modest sau o terasă unde ne putem bucura de aer curat. Dacă nu ai spațiul și bugetul prea mare sau nevoie de un set pentru grădină mai mare, profită la maximum de zilele și nopțile calde cu o masă mică de terasă și scaune compacte. Bucură-te de o cafea și un croissant într-o dimineață însorită de vară sau de un pahar de vin la apus. La JYSK, avem mese de terasă și scaune care sunt perfecte dacă nu ai mult spațiu în aer liber.