Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
S378812 PADHOLM table and GUDHJEM chairs on a patio by the sea

Idei pentru cine în aer liber pe terasă

Când vremea este caldă nu vrem să stăm tot timpul în casă. Vara și primăvara vrem să petrecem cât mai mult timp în aer liber. Una dintre tendințele de design actuale este de a crea un spațiu exterior la fel de confortabil ca cel de interior. Ideea simplă a unui spațiu în aer liber este aceea de a crea același confort pentru zona de luat masa ca cea din interior- numai că va fi înconjurată de natură. Cu alte cuvinte, decorează-ți terasa sau balconul precum îți decorezi camera de zi cu mobilă confortabilă, rafturi cu cărți, decorațiuni de pereți și textile precum pături și perne.  

Confortul spațiului exterior

Fie îți poți muta mobila de interior, fie te poți inspira din noile produse JYSK și îți poți achiziționa mobilă de exerior potrivită și pentru decorul de interior pe care la sfârșitul verii o poți folosi în camera de zi. Scaunele sunt ușor de mutat și de diferite modele și forme potrivite oricărui design.


Dining chairs on patio by the beach

Scaunele de grădină sunt disponibile într-o varietate de modele, materiale și stiluri, așadar e ușor să îl alegi pe cel care se potrivește preferințelor tale. Vezi aici toate modelele de scaune de grădină.  

 

 

Forma mesei

 

 

Gândește-te la forma mesei când te decizi să îți cumperi un set de grădină. Preferi o masă rotundă care te îndeamnă la o atmosferă prietenoasă, chiar intimă sau preferi o masă pătrată cu mai mult spațiu pentru invitați? Aici poți vedea gama noastră variată de mese de grădină. 

 

 

 

 

 

Accesorizează pentru a crea o atmosferă magică

 

Desigur, cel mai important este să ai o masă pe care să așezi mâncarea și în jurul căreia să creezi un decor plăcut. Dar dacă vrei să ai parte de o seară de neuitat, accesorizează!

Felinarele sunt foarte importante- așează-le pe podea, pe masă sau agață-le în copaci.

 

 

 

Vaze drăguțe, lumânări delicate, instalații de lumini ornamentale, ghivece cu flori și alte lucruri pe care le folosești pentru decorarea interiorului.

 

O pătură călduroasă pentru serile răcoroase și o pernă pufoasă pentru confort. Decorează-ți pereții cu oglinzi sau tablouri, pune un covor mai gros pe podea pentru a îți ține de cald la picioare și așează pe masă o față de masă cu franjuri. Toate aceste decorațiuni îți oferă sentimentul de interior.

Nu uita de natură. Când iei cina afară, atât căldura cât și frigul îți poate strica o experiență relaxantă. Însă, poți decora cu o umbrelă de soare pentru a-ți ține umbră sau un încălzitor de terasă ca sursă de căldură.  

Nu-ți limita timpul în aer liber

Să iei cina în aer liber în timpul verii este o adevărată încântare și este una dintre simplele plăceri ale vieții când și mâncarea are gust mai bun. Uită de vasele și hainele murdare și de alte treburi zilnice plictisitoare și bucură-te de o cină romantică în aer liber.

Descoperă mai mult

Creează o zonă de relaxare lângă piscină unde să te răcorești pe timpul verii

Creează o zonă de relaxare lângă piscină unde să te răcorești pe timpul verii

Ce trebuie să iei în considerare când alegi mobilierul de grădină

Ce trebuie să iei în considerare când alegi mobilierul de grădină

Mobilier elegant și multifuncțional: colecția pentru terasă UGILT

Mobilier elegant și multifuncțional: colecția pentru terasă UGILT

Cum poți avea un somn odihnitor în aer liber?

Cum poți avea un somn odihnitor în aer liber?