Găsește canapeaua de terasă pentru spațiul tău exterior

Cu o canapea de terasă de la JYSK, exteriorul casei tale poate deveni la fel de confortabil și primitor ca interiorul. Fie că dorești să te relaxezi în grădină, pe terasă sau pe balcon, o canapea de terasă îți va completa perfect spațiul exterior, oferindu-ți un colț de paradis chiar în propria ta casă.

13 produse
    13 produse

    Aspecte de luat în considerare la alegerea canapelei de terasă 

    Când alegi o canapea de terasă, trebuie să iei în considerare mai multe lucruri. În primul rând, dimensiunea și aspectul acesteia trebuie să se potrivească cu restul mobilierului tău de grădină. Fie că este vorba de un balcon micuț sau de o grădină spațioasă, este esențial să te gândești câte persoane ar putea să stea confortabil pe canapea. De asemenea, poate preferi o canapea cu șezlong pentru a-ți întinde picioarele, sau o canapea cu masă încorporată pentru a-ți așeza băutura sau cartea. La JYSK, găsești canapele de terasă din poliratan, oțel și aluminiu - materiale rezistente la intemperii și ușor de întreținut.

    Oferta noastră de canapele de terasă 

    JYSK îți oferă o varietate de canapele de terasă cu design scandinav pentru toate nevoile și gusturile. Avem piese modulare individuale pe care le poți instala singur pentru a crea canapeaua cu forma care se potrivește cel mai bine spațiului tău. Oferta noastră include canapele clasice, canapele cu 6 locuri pentru spațiile mai mari, canapele cu 3 locuri și șezlong, dar și canapele de exterior clasice cu 2 locuri. Culorile disponibile sunt negru, gri și alb, iar unele produse au detalii ce imită lemnul. Majoritatea articolelor vin cu perne confortabile și robuste. Unele modele au avantajul de a avea o țesătură rezistentă la apă și pete. O canapea de terasă de la JYSK aduce un plus de stil și confort în orice spațiu exterior. Cu o livrare rapidă și ușoară la domiciliu, este mai simplu ca oricând să îți amenajezi grădina sau balconul exact cum îți dorești. De asemenea, te invităm să vizitezi magazinul nostru pentru a vedea personal colecția noastră de canapele de terasă. Descoperă cum o canapea de terasă JYSK poate transforma spațiul tău exterior într-o oază de relaxare!