Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
5 produse mici care aduc schimbări mari în casa ta

5 produse mici care aduc schimbări mari în casa ta

Schimbarea de decor e binevenită în orice casă. Asta pentru că ne plictisim repede și, în general, ne plac schimbările de peisaj. Nu te gândi că asta implică multă muncă și multe cheltuieli. Nu trebuie să înlocuiești toată mobila dacă vrei să aduci un suflu nou casei tale. Poți schimba aspectul locuinței tale folosind câteva lucruri mici, care produc efecte mari!

Am adunat aici câteva propuneri de produse care te vor ajuta să îți transformi livingul, diningul sau dormitorul fără eforturi și cheltuieli prea mari.

1.  Perne și pături decorative

Sunt puțin costisitoare și au o dublă funcție: utilitară și estetică. Pernele decorative te ajută să stai mai confortabil pe canapea, pe pat, pe scaun sau chiar pe podea, iar o pătură îți ține de cald în zilele răcoroase. Pentru că vin într-o mulțime de culori și modele, îți poți folosi creativitatea și te poți juca astfel încât să ai mereu un design proaspăt și modern în casa ta, amestecând diverse tipuri, mărimi, modele și culori de perne și pături. 

Blog 5 produse perne deco
Pernă MARSFIOL 45x45
40 Lei/buc
79,99 Lei /buc
REDUCERE 49%
Pernă DAGFIOL 40x60 roșu/bej
2 buc. la 89,99 Lei
89,99 Lei /buc

2.  Vaze cu flori

  Dacă nu ai flori în casă, încearcă măcar o dată să decorezi sufrageria cu una sau mai multe vaze cu flori. Alege vaze de sticlă sau porțelan, minimaliste sau clasice, în funcție de restul decorului din apartamentul tău. Poți folosi vazele și florile ca pete de culoare în cazul în care restul pieselor din încăpere au culori neutre sau recipiente cu modele grafice, dacă vrei ceva mai îndrăzneț. În privința florilor, poți opta fie pentru flori de sezon, care vor rezista câteva zile, fie pentru plante în ghiveci sau, dacă nu ești genul grijuliu, pentru plante artificiale. Pe oricare le-ai alege, vei vedea că o floare chiar aduce primăvara într-o casă.

3. Lenjeria de pat

Lenjeria de pat e produsul cel mai de efect din dormitor. E produsul care iese în evidență imediat și care poate transforma aspectul. Gândește-te cum ar arăta dormitorul tău cu o lenjerie albă simplă. Dar cu una imprimată cu flori mari și roșii? Sau cu una cu print geometric, albastru? Deja camera ta capătă o nouă imagine. Alege culoarea și imprimeul după plac, dar nu face rabat de la calitate. Materialul lenjeriei de pat este extrem de important, pentru că vei petrece o treime din zi odihnindu-te și e important să ai un confort cât mai mare.


4.  Veioze    

În țările scandinave, interioarele sunt luminate punctual, nu în totalitate. Mai exact, nordicii preferă lumina difuză a unui lampadar, în detrimentul neoanelor sau a lustrelor care iluminează complet toată casa. Înfrumusețează-ți nopțile și zilele cu veiozele sau lampadare scandinave: au un design interesant, care le transformă într-o piesă de decor ce merită toată atenția privitorului, și oferă o lumină liniștitoare. În plus, economisesc energie față de o lustră cu putere de acoperire mare.


5.  Draperii și perdele

Asemenea lenjeriei de pat, draperiile și perdelele sunt produse textile de decor de dimensiuni mici, puțin costisitoare, care acoperă o zonă mare dintr-o încăpere. Prin urmare, înlocuirea lor va aduce o schimbare majoră într-o cameră. Alege mărimea în funcție de dimensiunile ferestrei, astfel încât perdelele să fie mai mari decât geamul atât în lungime, cât și în lățime. O draperie sau o perdea mai lungă va da impresia unei case mai înalte, cu ferestre mai mari, iar o draperie mai lată va forma mai multe pliuri și se va așeza mai frumos.

Perdele opace ARA si LOLLAND
Draperie LOLLAND 140x300 albă
70 Lei/buc
139 Lei /buc
REDUCERE 49%

Tu ce ai schimba în decorul casei tale? Spune-ne în comentarii!   

Descoperă mai mult

Nordic Mood: Mobilier mic cu impact asupra decorului casei tale

Noua colecție Nordic Mood: decorează-ți casa cu nuanțe vesele de vară

Noua colecție Nordic Mood: atmosferă liniștitoare prin nuanțe calde și forme organice

Noutăți: Decorațiuni din materiale naturale pentru o casă primitoare