Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

REDUCERE de până la 60% la categoriile de produse selectate

Pavilion gri cu masă și scaune pe gazon în grădină

Alege un pavilion ca să te bucuri mai mult de timpul petrecut în grădină

Cauți o modalitate ușoară prin care să-ți modernizezi spațiul exterior, astfel încât să te poți bucura de fiecare secundă a verii? Cu un pavilion de grădină, te poți bucura de toate avantajele: o opțiune accesibilă pentru a-ți crea un colț de relaxare afară, permițându-ți să te bucuri de timpul petrecut în aer liber în cel mai bun mod posibil.

Un pavilion de grădină te va ajuta să creezi decorul perfect pentru a-ți invita prietenii și familia să se distreze de minune. Instalează pavilionul de grădină, scoate în evidență mobilierul de grădină, decorează cu jardiniere, felinare, lămpi solare și instalații de lumini pentru o atmosferă plăcută și bucură-te de mai mult confort cu lumină difuză, perne de grădină, gustări și băuturi.

Beneficiile unui pavilion pentru grădină sau terasă

Dacă intenționezi să te distrezi în grădină în această vară – sau pur și simplu vrei să profiți la maximum de orice oportunitate de a te bucura de momentele în aer liber, un pavilion de grădină ar putea fi o soluție. Îți poți așeza pavilionul pe terasă, în grădină sau îl poți aduce în parc. Cu un pavilion de grădină, îți poți amenaja o sufragerie așa cum îți place, afară.

Există multe moduri în care un pavilion de grădină sau terasă te poate ajuta să profiți la maximum de vară, deoarece acesta prelungește sezonul de vară, oferindu-vă ție și celor dragi multe oportunități să vă bucurați din plin de vară.

 

 • Timp de calitate în grădină
  Un pavilion este un loc grozav pentru odihnă și relaxare. Acesta oferă un spațiu umbrit pentru relaxare în zilele însorite de vară, unde te poți bucura de băuturi răcoritoare, poți asculta muzică sau te poți relaxa cu o carte.

 

 • Un pavilion cu pereți laterali oferă adăpost
  Un pavilion este perfect pentru toate tipurile de vreme. Adaugă părți laterale pavilionului, iar acesta îți va oferi adăpost pentru ploaie, zăpadă, vânt și lumina puternică a soarelui. De asemenea, te poate face să te simți mai în siguranță față de insecte. 

 

 • Petreceri și întâlniri în grădină
  Pavilionul este excelent pentru petreceri în grădină, deoarece oferă mult spațiu pentru mese și scaune, inclusiv pentru seturi de grădină. Invită-ți familia și prietenii la o petrecere minunată în grădină sub acoperișul pavilionului - cu siguranță veți crea amintiri minunate vara asta. 

 

 • Evenimente în aer liber
  Un pavilion este, de asemenea, potrivit pentru evenimentele publice, cum ar fi evenimentele din parcuri sau din alte zone în aer liber. Un pavilion oferă adăpost pentru tine și pentru persoanele cu care te afli la eveniment.

 

Găsește pavilionul potrivit pentru nevoile tale

Pavilioanele se găsesc într-o gamă largă de dimensiuni, stiluri și culori. La JYSK, vei găsi multe pavilioane diferite din care poți să alegi unul care se va potrivi spațiului tău exterior - indiferent dacă ai o grădină sau o terasă, există soluția perfectă pentru tine.

 

Grey gazebo with a decorated and set table and benches on patio

Decorează-ți pavilionul de grădină cu lumini și jardiniere de grădină

Există multe articole cu care îți poți decora foișorul din grădină sau de pe terasă. Dacă găzduiești o petrecere pentru prieteni și familie, adaugă felinare și lumini pentru a crea o atmosferă încântătoare, mai ales în timpul serii. Dacă ai un pavilion cu pereți laterali, acesta este cu atât mai confortabil cu cât foișorul iluminat va oferi senzația unui spațiu extrem de confortabil. Adu câteva jardiniere și amenajează spațiul cu plante verde și flori înainte de a trece la aranjarea mesei cu farfurii frumoase, pahare, șervețele și lumânări. Oaspeții tăi se vor distra de minune.

Descoperă mai mult

Eticheta FSC®: certificarea sustenabilității mobilierului nostru de grădină

Transformă-ți spațiul exterior cu un pavilion decorat în stilul tău

Prosoape și pături pe care să le folosești atunci când mergi la plajă

Idei despre cum să-ți luminezi spațiul exterior