Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
Șosete de lână pe o pătură tricotată cu inserții de fleece și blană artificială

Cele mai călduroase materiale pe care să le ai acasă iarna asta

Materialele pe care le alegi pentru păturile tale, lenjeria de pat și covoarele sunt importante dacă vrei să te încălzești în zilele reci. Materialul care îți va menține cel mai mult căldura corpului este - in general - un tip de material gros, pufos. Cu cât materialul este mai gros și mai aerisit, cu atât este mai călduros. Căldura corpului tău încălzește aerul din apropierea ta, iar o pătură din lână groasă sau din fleece sau un covor din lână va menține aerul cald și te va ajuta să rămâi încălzit.

Încălzește-te cu o pătură pufoasă

Atunci când cumperi orice fel de materiale pentru casă, caută materiale moi și pufoase. O pătură din lână pe care o ții la îndemână pe canapea te poate ajuta să obții o senzație confortabilă și mai multă căldură.

Stai mai confortabil pe o pernă pentru șezut

Dacă scaunele tale de dining sunt din lemn sau plastic, le poți simți reci atunci când te așezi pentru prima dată pe ele. Pernele de scaun din blană artificială sau dintr-un material bogat și pufos de pluș se vor simți mai călduroase și mai confortabile. 

Covoarele pot preveni pătrunderea frigului prin podea

Covoarele au calități izolatoare și pot ajuta la prevenirea pătrunderii frigului prin podea. Alege un covor din lână sau un covor cu multe fire lungi și groase pentru că va fi perfect pentru a-ți menține picioarele calde.

Blana artificială îți va menține spatele cald

O blană artificială este groasă și pufoasă și este ideală pentru a-ți menține spatele cald dacă o așezi pe un fotoliu sau pe un scaun de dining. Alege unul din piele naturală sau blană artificială, în funcție de preferințe.

Încălzește-te noaptea cu lenjeria de pat potrivită

Să adormi poate fi dificil dacă ești înfrigurat, dar lenjeria de pat potrivită poate schimba acest lucru. Materialele mai groase precum cel plușat și flanel-ul te vor încălzi și se vor simți foarte confortabil pentru că sunt  pufoase. În plus, te pot ajuta să păstrezi căldura atunci când vrei să te odihnești. 

Tipuri de materiale călduroase

Deși lâna poate fi cea mai cunoscută țesătură pentru calitățile sale izolante, materialele precum fleece, flanel, blana naturală și blana artificială sunt alternative excelente cu abilități puternice de a menține temperatura corpului ridicată. Atunci când mergi la cumpărături pentru pături călduroase, covoare sau lenjerie de pat, caută materiale groase și pufoase care să mențină căldura corpului.

Vezi mai multe sfaturi despre cum să ai o casă călduroasă iarna asta.

Descoperă mai mult

Reîmprospătează-ți casa primăvara asta cu noua colecție Nordic Mood

Reîmprospătează-ți casa primăvara asta cu noua colecție Nordic Mood

Noutăți: Decorațiuni cu forme organice care adaugă confort casei tale

Noutăți: Decorațiuni cu forme organice care adaugă confort casei tale

Adaugă note calde în zona de luat masa cu noua colecție Nordic Mood

Adaugă note calde în zona de luat masa cu noua colecție Nordic Mood

Cum să alegi covorul potrivit pentru fiecare cameră

Cum să alegi covorul potrivit pentru fiecare cameră