Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

15% REDUCERE SUPLIMENTARĂ pentru TOATE comenzile online! Valabil inclusiv pentru produsele DEJA REDUSE

 

 

Decorațiuni pentru casă în nuanțe de visiniu

Culoarea anului 2023: Viva Magenta promovează optimismul și bucuria

Culoarea Anului 2023 aleasă de celebrul institut Pantone este „Viva Magenta”, o culoare vibrantă și dinamică – un roșu purpuriu, având originile în natură. Derivată din roșu, nuanța iese în evidență fără a fi agresivă sau dominantă și este în același timp o nuanță plină de putere, curaj si bucurie. Exact ceea ce are nevoie lumea după câțiva ani caracterizați de incertitudine și neliniște.

Experții în culoare de la compania americană Pantone anunță în fiecare an culoarea anului. Alegerea lor devine o culoare la modă și o mare inspirație pentru designerii din întreaga lume.

Denumirea exactă a culorii este Pantone 18-1750 Viva Magenta. Pentru culoarea acestui an, Pantone a selectat o nuanță care este „îndrăzneață, plină de inteligență, care le cuprinde pe toate celelalte”.

Casa ta poate beneficia de puternica și exuberanta nuanță „Viva Magenta” si de variantele de culoare aferente acesteia. Deși ar putea atrage prea mult atenția pe un covor sau o canapea, această nuanță curajoasă este ideală pentru decorațiuni, cum ar fi pernele decorative și vazele. În combinație cu nuanțe de bej, violet, kaki sau gri poți crea un aspect echilibrat care se va potrivi oricărei locuințe.

Sursă

https://www.pantone.com/color-of-the-year/2023

Descoperă mai mult

Întâmpină primăvara cu nuanțele calme de verde-albăstrui din noua colecție Nordic Mood

Noutăți: Decorațiuni pentru o casă confortabilă și primitoare

Ghid: Cum să-ți alegi oglinda potrivită pentru locuința ta

Descoperă plantele și brazii artificiali pentru un Crăciun autentic

Găsește cel mai apropiat magazin JYSK

Primește sfaturi și asistență de la echipa JYSK și descoperă sortimentul nostru de produse în magazin.