Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
Perdea transparentă în fața raftului și perdea bej în fața patului

Decorează-ți casa cu perdele multifuncționale

Perdelele sunt combinația perfectă dintre estetică și funcționalitate și îți vor reîmprospăta instantaneu decorul casei.

Pot fi folosite în mai multe scopuri. De exemplu, le poți folosi dacă vrei îți acoperi ferestrele pentru a bloca soarele, să creezi mai multă intimitate sau să adaugi o notă decorativă. Folosește-le și pentru a crea diferite zone în camera de zi sau pentru a ascunde rafturile dezordonate.

Perdele elegante, cu o notă de intimitate

Perdelele așezate la ferestre în două straturi sunt o modalitate excelentă de a lăsa să pătrundă lumina naturală și de a menține în continuare senzația de intimitate în camera de zi.

Khaki and white sheer curtain in front of window
Perdea AGA 140x300 aspect in bej
AGAPerdea AGA 140x300 aspect in bej
2 buc. la 109 Lei
109 Lei /buc

 

Cu textilele pe care le alegi în camera de zi, vei crea o atmosferă liniștitoare, adăugând în același timp o notă personală decorului casei. Perdelele noastre STORAVAN și AGA sunt perfecte dacă vrei să obții acel aspect lejer și fluid.

Perdelele ca soluții inteligente de depozitare

Vrei să ascunzi toate lucrurile pe care nu ai apucat să le strângi și dezordinea într-un mod rapid, ușor și care să aibă un aspect plăcut? Perdelele sunt moi și fluide și aduc culoare în casa ta. De asemenea, pot fi grozave pentru a ascunde dezordinea. 

Shelving unit in metal with grey sheer curtains in front

 

Mai mult, poți să folosești perdelele pentru a ascunde elemente pe care nu vrei să le lași la vedere atunci când ai oaspeți, cum ar fi ecranele TV, țevile sau dezordinea. Aruncă o privire în jurul casei și vezi dacă ai rafturi dezordonate pe care le poți ascunde cu o perdea.

Shelving unit in metal with grey sheer curtains in front

Compartimentează camera de zi cu perdele lungi

Vrei să separi două zone separate dintr-o cameră? Poți să folosești o perdea ca separator de cameră pentru a crea o zonă de relaxare sau o zonă de birou. 

 

Un perete nu este întotdeauna cel mai bun separator de cameră – mai ales dacă ai nevoie de o soluție mai flexibilă. Ce faci în cazul în care ai nevoie să separi zona de luat masa de zona de living? În cazul ăsta, o perdea poate fi un despărțitor inteligent și flexibil pentru cameră. Când vrei să desparți zonele din cameră, poți pur și simplu să tragi perdeaua sau să o deschizi dacă vrei să creezi spațiu.

 

În funcție de nevoia pe care o ai pentru a separa diferite zone din cameră, ar trebui să te gândești și la grosimea draperiilor. O perdea mai subțire va crea o impresie de cameră mai aerisită, dar va păstra vizibil și ce se ascunde pe cealaltă parte, în timp ce o perdea mai groasă limitează vizibilitatea și în același timp va avea efect asupra acusticii unei încăperi.

 

Perdeaua noastră dimout HITRA dintr-un material mai gros va crea instantaneu mai multă intimitate. Este ideal dacă trebuie să împărțiți spațiul de dormit și cel de locuit.

Citește mai multe despre perdele și draperii pentru dormitor care îți oferă lumină, întuneric și intimitate

Descoperă mai mult

MARKSKEL: gama de mobilier cu note rustice

MARKSKEL: gama de mobilier cu note rustice

Reîmprospătează-ți casa primăvara asta cu noua colecție Nordic Mood

Reîmprospătează-ți casa primăvara asta cu noua colecție Nordic Mood

Îmbrățișează stilul Japandi cu gama SOLLERUP

Îmbrățișează stilul Japandi cu gama SOLLERUP

Cum să alegi covorul potrivit pentru fiecare cameră

Cum să alegi covorul potrivit pentru fiecare cameră