Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

LIVRARE GRATUITĂ pentru toate comenzile online | Indiferent de valoarea comenzii 
Din cauza numărului mare de comenzi, termenul de livrare poate fi mai mare pentru comenzile online

Rolă de față și piatră de masaj din cuarț roz și mască de somn bej

Idei pentru momente de relaxare în care să ai grijă de tine

Grija față de noi poate să devină o activitate mai dificilă din cauza ritmului alert în care ne trăim viața. Totuși, noi credem că ar trebui să fie o prioritate. Să avem grijă de noi înseamnă să avem grijă de toate aspectele noastre: mental, emoțional și fizic. Așadar, fă ceva bun pentru tine și alocă-ți timp pentru un pic de răsfăț de care să te ocupi singur. Dacă nu vrei să cheltui mulți bani - sau nu ai timp pentru o zi întreagă de îngrijire personală - poți avea parte de mici momente de îngrijire acasă, care nu te vor costa prea mult.

Grija față de tine poate însemna multe lucruri 

Dacă vrei ca îngrijirea de sine să fie ușoară, atunci gândește-te la lucruri mici pe care le poți face în viața de zi cu zi. Micile detalii sunt cele care contează, așa că aprinde o lumânare cu un parfum frumos, liniștitor, sau acordă-ți încă 5 minute după ce ieși din duș și folosește o loțiune de corp care îți place. Poți, de asemenea, să-ți faci un masaj calmant al feței în fiecare dimineață.

 

Poți pune o piatră de masaj sau o rolă pentru față lângă periuța de dinți și astfel îți va fi ușor să petreci câteva minute pentru îngrijire personală în fiecare dimineață. Rola de față și piatra de masaj VALLSTA sunt realizate din cuarț roz, iar rola de față este disponibilă și cu piatră de jad verde. Oferă-i pielii tale un masaj și o strălucire minunată cu rolele pentru față naturale. Toate rolele de față au un aspect unic, deoarece sunt realizate manual din cristale naturale și, prin urmare, trebuie tratate cu blândețe.

 

Atunci când te înconjori cu un miros plăcut, acest lucru poate fi, de asemenea, îngrijire de sine. Chiar dacă reprezintă un mic detaliu, mirosurile minunate te fac să te simți mai bine și te ajută să te relaxezi. Înconjoară-te cu parfumuri liniștitoare, plasând lumânări parfumate sau uleiuri parfumate în camerele casei tale.

 

Când vrei să-ți găsești parfumul potrivit pentru casa ta, este important să te gândești la ce poate crea o atmosferă confortabilă în interior. La JYSK avem uleiuri parfumate cu multe arome diferite, de exemplu lemn nordic, stejar și chihlimbar sau sare de mare și trandafir.

 

Îngrijirea de sine înseamnă, de asemenea, să dormi suficient. În loc să petreci o jumătate de oră pe telefon, încearcă să te bucuri de o sesiune de somn rapidă. Dacă îți este greu să te relaxezi și să dormi, atunci o mască pentru ochi cu perle din argilă te poate ajuta.

 

Masca de ochi RUTVIK poate fi încălzită sau răcită pentru un efect relaxant. Este realizată din in si bumbac 100%, deci este placută pentru toate tipurile de piele. Așadar, te poți răsfăța în voie – nu doar la sfârșit de săptămână – poți face loc pentru mici momente de îngrijire de sine în fiecare zi.

Descoperă mai mult

Seturi de prosoape: de ce să le alegi pentru baia ta

Răspândește atmosfera estivală în baia ta cu noua colecție Nordic Mood

Cum să speli prosoapele noi

Descoperă mai multă inspirație pentru baie în noua colecție Nordic Mood