Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
Rolă de față și piatră de masaj din cuarț roz și mască de somn bej

Idei pentru momente de relaxare în care să ai grijă de tine

Grija față de noi poate să devină o activitate mai dificilă din cauza ritmului alert în care ne trăim viața. Totuși, noi credem că ar trebui să fie o prioritate. Să avem grijă de noi înseamnă să avem grijă de toate aspectele noastre: mental, emoțional și fizic. Așadar, fă ceva bun pentru tine și alocă-ți timp pentru un pic de răsfăț de care să te ocupi singur. Dacă nu vrei să cheltui mulți bani - sau nu ai timp pentru o zi întreagă de îngrijire personală - poți avea parte de mici momente de îngrijire acasă, care nu te vor costa prea mult.

Grija față de tine poate însemna multe lucruri 

Dacă vrei ca îngrijirea de sine să fie ușoară, atunci gândește-te la lucruri mici pe care le poți face în viața de zi cu zi. Micile detalii sunt cele care contează, așa că aprinde o lumânare cu un parfum frumos, liniștitor, sau acordă-ți încă 5 minute după ce ieși din duș și folosește o loțiune de corp care îți place. Poți, de asemenea, să-ți faci un masaj calmant al feței în fiecare dimineață.

 

Poți pune o piatră de masaj sau o rolă pentru față lângă periuța de dinți și astfel îți va fi ușor să petreci câteva minute pentru îngrijire personală în fiecare dimineață. Rola de față și piatra de masaj VALLSTA sunt realizate din cuarț roz, iar rola de față este disponibilă și cu piatră de jad verde. Oferă-i pielii tale un masaj și o strălucire minunată cu rolele pentru față naturale. Toate rolele de față au un aspect unic, deoarece sunt realizate manual din cristale naturale și, prin urmare, trebuie tratate cu blândețe.

Face roller in jade stone and soap dispenser in recycled glass
Dischete demachiante VAD bambus/bumbac 10 buc/pac
20 Lei/pac
25 Lei /pac
(2.00 /articole)
REDUCERE 20%
În limita stocului disponibil
Numai în magazine
Dozator săpun ESSVIK sticlă reciclată
15 Lei/buc
34,99 Lei /buc
REDUCERE 57%
În limita stocului disponibil
Numai în magazine

 

Atunci când te înconjori cu un miros plăcut, acest lucru poate fi, de asemenea, îngrijire de sine. Chiar dacă reprezintă un mic detaliu, mirosurile minunate te fac să te simți mai bine și te ajută să te relaxezi. Înconjoară-te cu parfumuri liniștitoare, plasând lumânări parfumate sau uleiuri parfumate în camerele casei tale.

 

Când vrei să-ți găsești parfumul potrivit pentru casa ta, este important să te gândești la ce poate crea o atmosferă confortabilă în interior. La JYSK avem uleiuri parfumate cu multe arome diferite, de exemplu lemn nordic, stejar și chihlimbar sau sare de mare și trandafir.

 

Îngrijirea de sine înseamnă, de asemenea, să dormi suficient. În loc să petreci o jumătate de oră pe telefon, încearcă să te bucuri de o sesiune de somn rapidă. Dacă îți este greu să te relaxezi și să dormi, atunci o mască pentru ochi cu perle din argilă te poate ajuta.

Eye mask, wash cloth and rose massage stone on bathroom sink
Mască de ochi RUTVIK in/perle argilă
15 Lei/buc
20 Lei /buc
REDUCERE 25%
În limita stocului disponibil
Numai în magazine

 

Masca de ochi RUTVIK poate fi încălzită sau răcită pentru un efect relaxant. Este realizată din in si bumbac 100%, deci este placută pentru toate tipurile de piele. Așadar, te poți răsfăța în voie – nu doar la sfârșit de săptămână – poți face loc pentru mici momente de îngrijire de sine în fiecare zi.

Descoperă mai mult

Seturi de prosoape: de ce să le alegi pentru baia ta

Seturi de prosoape: de ce să le alegi pentru baia ta

Răspândește atmosfera estivală în baia ta cu noua colecție Nordic Mood

Răspândește atmosfera estivală în baia ta cu noua colecție Nordic Mood

Cum să speli prosoapele noi

Cum să speli prosoapele noi

Descoperă mai multă inspirație pentru baie în noua colecție Nordic Mood

Descoperă mai multă inspirație pentru baie în noua colecție Nordic Mood