Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
Prosoape de bumbac, uleiuri parfumate și alte accesorii de baie așezate pe un fundal bej

Inspiră-te cu noua colecție Nordic Bath

De două ori pe an, Laurence Muller, Category Manager-ul nostru pentru articole de baie: prosoape, covorașe de baie, perdele de duș și accesorii de baie, ne pune la dispoziție o colecție de produse elegante și potrivite pentru inspirație. Colecția se numește Nordic Bath și este disponibilă online și în magazinele noastre fizice începând cu 18 octombrie.

„În această colecție, continuăm să prioritizăm utilizarea materialelor sustenabile în sortimentul nostru și punem accent pe bunăstare și confort - toate alături de un design clasic scandinav”, spune Laurence.

Seturi de baie din materiale naturale 

Soap dispenser and toothbrush holder made from recycled glass placed on wooden tray

 

Accentul nostru pe sustenabilitate este vizibil și în noul nostru dispenser de săpun și suport pentru periuța de dinți ESSVIK, ambele realizate din 51% sticlă reciclată și certificată GRS. Culoarea subtilă roz deschis va aduce mai multă eleganță în baia ta. Aspectul general este unul de liniște și elegantă și are referințe clare la natură ”, spune Laurence.

Printre produsele noi, care sunt naturale și sustenabile sunt incluse și noul suport VEGBY pentru role de hârtie și coșul pentru haine fabricat din iarbă de mare. VEGBY se încadrează perfect în trendul care presupune utilizarea obiectelor realizate manual în decorul casei.

Toilet roll holder and toilet bin made from seagrass

Lux accesibil cu buretele exfoliant și rola pentru masaj facial

„Transformă-ți baia într-un SPA cu noua colecție Nordic Bath. Aici poți practica îngrijirea personală și te poți reîncărca cu energie. Noua noastră rolă de față VALLSTA realizată din piatră de jad te va ajuta să te relaxezi și îți va oferi acea senzație de wellness”, spune Laurence.

Face roller in jade stone and reusable makeup pads made from cotton and bamboo

 

Folosește dischetele noastre demachiante reutilizabile VAD pentru a elimina machiajul de peste zi. Dischetele sunt fabricate din bumbac și bambus și sunt ambalate într-o pungă de bumbac lavabilă, astfel încât le vei putea refolosi din nou și din nou. Folosește buretele nostru de baie VAD în timpul dușului și bucură-te de proprietățile sale de exfoliere.

Prosoape și covoare din bumbac moi și sustenabile

Grey waffle towels and white towel on bench placed on off white bath mat

 

Colecția Nordic Bath nu ar fi completă dacă nu am menționa câteva dintre prosoapele și covorașele noastre de baie de cea mai bună calitate. Prosoapele noastre IDRE sunt fabricate din 30% bumbac reciclat și 70% bumbac virgin și au o textură modernă și confortabilă. În plus, poți adăuga și covorașul de baie GIMO din 100% bumbac.

Descoperă mai mult

Ghid complet pentru alegerea prosoapelor

Ghid complet pentru alegerea prosoapelor

Noutăți: accesoriile de baie preferate ale Buyerului nostru Kathrine

Noutăți: accesoriile de baie preferate ale Buyerului nostru Kathrine

Seturi de prosoape: de ce să le alegi pentru baia ta

Seturi de prosoape: de ce să le alegi pentru baia ta

Răspândește atmosfera estivală în baia ta cu noua colecție Nordic Mood

Răspândește atmosfera estivală în baia ta cu noua colecție Nordic Mood