Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

Vrei să te odihnești mai bine? Ai până la 60% reducere la perne, plăpumi și saltele

Mobilier pentru seri în aer liber: scaune și bănci cu aspect retro

Mobilier pentru seri în aer liber: scaune și bănci cu aspect retro

Soare strălucitor, zile mai lungi și plimbări în natură...sunt atât de multe motive pentru care iubim vara! Iar vara devine și mai minunată atunci când ai un spațiu primitor și confortabil în care să îți petreci serile și care să fie plăcut privirii. 

Te fascinează liniile curbe și simplitatea mobilierul anilor '50 sau '60  care își păstrează în același timp expresivitatea? Atunci vei fi cu siguranță plăcut surprins de mesele și scaunele pentru grădină din gama BEDER. Această gamă iese în evidență prin caracterul simplist, dar elegant, care se manifestă atât vizual în spațiile din exterior, cât și în forma mobilierului. Cine nu visează să își petreacă după-amiaza într-un șezlong confortabil, purtând o pereche de ochelari supra-dimensionați în timp ce se relaxează cu o băutură răcoritoare rece și revista preferată? 

 

BEDER daybed cushion

BEDER daybed close up

Fibrele de polipropilenă cu filtre UV de pe spătar și șezut  creează un model cu aspect țesut care oferă eleganță pieselor de mobilier din gama BEDER.

Poți cumpăra întregul set pentru grădină sau poți alege o singură piesă - o bancă sau un scaun - cu aspect clasic. Piesele setului pentru grădină BEDER sunt foarte versatile datorită designului simplu, fiind ușor de combinat cu mobila pe care o ai deja în grădină sau pe balcon. 

 

Setul pentru grădină BEDER este realizat dintr-un mix modern de materiale, cu o rezistenă crescută: cadrul și brațele sunt realizate din lemn de esență tare, eucalipt, iar spătarul și șezutul sunt realizate din fibre de polipropilenă într-o nouă interpretare a modelului țesut care este și foarte confortabil în același timp. 

Scaunele și banca pentru grădină arată minunat și în interiorul casei. Le poți accesoriza foarte ușor cu câteva perne colorate și o pătură și vei obține un spațiu superb pentru relaxare în grădină sau pe balcon. Iar când vara se sfârșește, le poți aduce să îți înfrumusețeze holul de la intrare sau sufrageria.

 

Materialele de calitate în combinație cu designul simplu creează un set pentru grădină de care te poți bucura pentru o perioadă lungă de timp. 

Descoperă mai multe seturi confortabile pentru grădină și află mai multe despre beneficiile lor. 

 

Descoperă mai mult

Decorează-ți terasa cu piese de mobilier modulare

Decorează-ți casa și grădina cu plante artificiale

Idei despre cum să-ți luminezi spațiul exterior

Mesele rotunde de grădină: avantaje și idei pentru amenajare

Găsește cel mai apropiat magazin JYSK

Primește sfaturi și asistență de la echipa JYSK și descoperă sortimentul nostru de produse în magazin.