Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
Idei de decorațiuni pentru casa ta: tavă decorativă, vază, sfeșnic și lampă cu baterie pe o măsuță

Noua colecție Nordic Mood: un decor scandinav cu note calme și elegante

Noua colecție Nordic Mood de la JYSK este acum disponibilă atât online cât și în magazinele noastre. Colecția se concentrează pe produse clasice scandinave: linii curate, forme rotunjite și culori calme.

Lampa cu baterii KENT este un element cheie în colecția Nordic Mood. Este o lampă versatilă cu trei niveluri de luminozitate și funcție de temporizator, acoperind diverse nevoi. Cu un design clasic și simplu, lampa KENT poate fi integrată cu ușurință în orice decor interior. 

Tava decorativă JESPER, cu forma sa unică, neregulată, va fi un element de accent în decorul casei tale. Poate fi o piesă elegantă sau poate fi combinată cu alte elemente pentru a-ți înfrumuseța spațiul. Suporturile de lumânări ARN, din sticlă transparentă, care au suprafața cu model în relief, oferă un aspect elegant și adaugă personalitate designului tău interior. Tava JESPER și suporturile de lumânări ARN creează împreună un contrast frumos și jucăuș.

Piese decorative pentru orice casă

De ce să nu reîmprospătezi decorul casei cu accente frumoase, cum ar fi vaza KNUD? Forma rotunjită și nervurile conferă vazei un aspect unic, iar în funcție de amplasare, KNUD oferă un plus de tonuri verzui și cenușii. KNUD va atrage atenția în orice cameră.

Sfeșnicul sculptat VIGNIR este un element de design în sine. Cu formele sale rotunjite, VIGNIR aduce un aer jucăuș în cameră și va atrage atenția pe orice suprafață l-ai așeza.

Colțurile neglijate ale camerelor tale vor fi mai atractive cu ajutorul piedestalului IB, ghiveciul THORFINN și al plantei artificiale BERGUR. Piedestalul îți poate evidenția decorațiunile preferate și poate aduce un plus decorului casei tale.

Textile moi

Detaliile care completează întregul aspect sunt textilele moi, precum pătura KALKLOK și perna FJELLFIOL. Ambele sunt disponibile în nuanțe de bej. Dacă vrei să ai o casă care să emane un plus de confort, adaugă în cameră perna DVERGFAKS. DVERGFAKS are o suprafață încântătoare, cu un aspect plușat, care adaugă un plus de volum și o atmosferă jucăușă spațiului tău.

Canapea bej cu perne și o pătură

Descoperă mai mult

Reîmprospătează-ți casa primăvara asta cu noua colecție Nordic Mood

Reîmprospătează-ți casa primăvara asta cu noua colecție Nordic Mood

Adaugă note calde în zona de luat masa cu noua colecție Nordic Mood

Adaugă note calde în zona de luat masa cu noua colecție Nordic Mood

Cum să alegi covorul potrivit pentru fiecare cameră

Cum să alegi covorul potrivit pentru fiecare cameră

Spiridușii de Crăciun își fac apariția în casa ta

Spiridușii de Crăciun își fac apariția în casa ta