Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
Coșuri rotunde din răchită și coșuri pătrate din lemn și răchită

Noutăți: coșuri și cutii din materiale naturale

Ai nevoie de un loc în care să păstrezi păturile, pernele decorative, revistele sau jucăriile și articolele de papetărie? Coșurile și cutiile de depozitare sunt o alegere foarte bună și există atât de multe modele, materiale și dimensiuni disponibile, încât este imposibil să nu găsești ceva potrivit și pentru tine. 

Nimic nu poate face o casă să arate mai îngrijită și mai ordonată așa cum o fac coșurile și cutiile de depozitare. Fie că ai nevoie de un loc în care să-ți depozitezi firele pentru tricotat, revistele sau jucăriile copiilor, un coș decorativ de depozitare te poate ajuta. Am întrebat-o pe Susanne Bank, Category Buyer-ul nostru de articole pentru casă, despre preferatele ei din noul sortiment: „Mi-a fost foarte greu să aleg, dar am reușit să mă hotărăsc asupra a trei coșuri, care sunt multifuncționale și decorative în același timp”, spune Susanne.

Coș rotund CHRISTOF

 

CHRISTOF are dimensiunea potrivită pentru a fi utilizat în mai multe scopuri”, spune Susanne. „Îl poți folosi pe raftul pentru lumânări, pe biroul pentru caiete, în dulapul pentru eșarfe – sau oriunde îți dorești. Are detalii frumoase in portocaliu si negru care ii dau un aspect foarte interesant. Perfect pentru casa modernă”, spune Susanne.

CHRISTOF este făcut din iarbă de mare și are 16 cm înălțime și 16 cm în diametru.

Coș rotund EGGERT

Coș rotund pe podea din lemn

 

„Coșul EGGERT este foarte versatil. Mărimea îl face perfect pentru pături, perne sau jucăriile copiilor”, spune Susanne. „Deci, chiar ești în căutarea unui coș de depozitare pentru camera de zi, dormitor, baie sau camera copiilor, atunci EGGERT este o alegere excelentă.”
EGGERT este realizat din iarbă de mare, are 30 cm înălțime și 35 cm în diametru.

GERLAND coș din lemn și răchită

Coș din lemn și răchită pe masă de hol albă

 

GERLAND este un coș de depozitare foarte util pentru prosoape, pături, șosete, accesorii pentru machiaj sau jucării pentru pisici”, spune Susanne. „Forma simplă și elegantă este potrivită pentru camerele adolescenților, birou sau hol și îl poți muta oriunde vrei.”
GERLAND este un cpș realizat din lemn și bambus și are 14 cm înălțime, 20 cm lățime și 30 cm lungime.

Descoperă mai mult

LIMFJORDEN, o colecție destinată depozitării, cu linii elegante și design minimalist

LIMFJORDEN, o colecție destinată depozitării, cu linii elegante și design minimalist

Depozitare: Soluții inteligente pentru un dormitor ordonat

Depozitare: Soluții inteligente pentru un dormitor ordonat

Idei de depozitare pentru haine la schimbarea de sezon

Idei de depozitare pentru haine la schimbarea de sezon

Noua colecție Nordic Mood: mobilier colorat de mici dimensiuni

Noua colecție Nordic Mood: mobilier colorat de mici dimensiuni