Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
Set de baie în roz și două cutii de depozitare din lemn

O nouă schemă de culori pentru reîmprospătarea băii tale

De două ori pe an, Laurence Muller, Category Buyer-ul nostru pentru articole de baie: prosoape, covorașe de baie, perdele de duș și accesorii de baie, realizează împreună cu departamentul nostru care se ocupă de Sortiment și Design, o colecție de produse elegante, care să îți ofere inspirație pentru reîmprospătarea aspectului băii cu schimbări mici. Colecția se numește Nordic Bathroom și este disponibilă în magazinele noastre începând cu data de 29 septembrie.  

„De data aceasta am ales tonuri mai subtile, inspirate de natură și de modul în care se completează reciproc”, spune Lawrence. 

Citește și mini-redecorare pentru baie cu buget mic

 

O nouă schemă de culori pentru baie

Culorile de bază din noua colecție Nordic Bathroom sunt roz prăfuit, culoarea nisipului, gri, bej și maro. Creează o atmosferă calmă și armonioasă, care se potrivește multor stiluri diferite de băi. Culorile folosite pentru prosoape, seturi de baie și alte accesorii pot înveseli o baie practică albă și pot adăuga o notă contemporană unei băi mai vechi. 

Inspirație pentru baie

„În colecția Nordic Bathroom ne concentrăm, de asemenea, pe elementele care te pot ajuta să aduci baia de la un spațiu simplu și funcțional, la o cameră în sine pe care o poți decora și în care te simți bine atunci când îți petreci timpul aici. Plantele în ghiveci sunt adesea folosite ca mici piese de decor. Cu toate acestea, poate fi dificil să păstrezi plantele într-o baie din cauza schimbărilor frecvente de temperatură și a nivelului ridicat de umiditate. În schimb, poți utiliza plante artificiale pentru a crea o atmosferă dinamică și vibrantă ”, sugerează Laurence.


Păstrează cele mai frumoase prosoape într-un coș deschis și dischetele demachiante de bumbac într-un borcan. Prin aceste mici trucuri îți poți decora baia și o poți păstra funcțională în același timp.

 

Rose, sand and grey towel hanging from a rail

 

Articolele din colecția Nordic Bathroom vor fi afișate într-o zonă specială din magazine pentru a-ți fi mai ușor să vezi cum pot fi combinate diferitele elemente. Ne place, de asemenea, modul în care produsele se completează reciproc!

Articolele sunt disponibile online pe JYSK.ro și în magazinele fizice începând cu 29 septembrie.

 

Descoperă mai mult

Ghid complet pentru alegerea prosoapelor

Ghid complet pentru alegerea prosoapelor

Noutăți: accesoriile de baie preferate ale Buyerului nostru Kathrine

Noutăți: accesoriile de baie preferate ale Buyerului nostru Kathrine

Seturi de prosoape: de ce să le alegi pentru baia ta

Seturi de prosoape: de ce să le alegi pentru baia ta

Răspândește atmosfera estivală în baia ta cu noua colecție Nordic Mood

Răspândește atmosfera estivală în baia ta cu noua colecție Nordic Mood