Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
Pavilion în aer liber pe o terasă

Transformă-ți spațiul exterior cu un pavilion decorat în stilul tău

Un pavilion este o extensie perfectă a spațiului tău de locuit din interior și poate fi spațiul ideal pentru o petrecere în grădină, fie că este organizată într-un parc din apropiere sau în propria curte.

Pavilionul tău poate fi folosit ca o sufragerie în aer liber, permițându-ți să creezi atmosfera din interior atunci când îl decorezi. Poți folosi aceleași principii pe care le folosești atunci când îți decorezi camera de zi din interior. Vrem să-ți oferim cele mai bune idei de pavilioane care te vor ajuta să răspândești o atmosferă cu mult ”hygge” și să creezi un spațiu în care te poți relaxa și te vei bucura de aerul curat.

Citește mai multe despre beneficiile unui pavilion

Jardiniere și plante

Îmbunătățește atmosfera în grădină și adaugă o notă de verdeață pavilionului tău încorporând jardiniere umplute cu plante proaspete sau artificiale. Nu numai că vor contribui la aspectul general al spațiului exterior, dar vor crea și un sentiment de intimitate prin protejarea acestuia de privirile curioase ale trecătorilor.

Iluminat pentru exterior

Pe măsură ce vine seara, poți rămâne în continuare în aer liber dacă ai un pavilion decorat cu felinare, lămpi cu baterii sau instalații de lumini – sau o combinație între aceste trei tipuri de iluminat. Ele nu numai că îți vor lumina pavilionul, dar vor crea și o atmosferă magică care îți va permite să te bucuri de relaxezi chiar dacă afară este întuneric.

Un pavilion cum este FAABORG îți oferă ocazia perfectă să adaugi un plus de farmec spațiului tău exterior. Datorită structurii sale metalice, poți împodobi cu ușurință picioarele și barele de sub acoperiș cu ghivece suspendate pentru balcon sau instalații de iluminat delicate.

Pavilion în grădină
Pavilion FAABORG 3x3x2,65m alb
950 Lei/buc
1299 Lei /buc
REDUCERE 26%

Accesorii și decorațiuni

Pentru a completa aspectul general al unui pavilion, accesoriile decorative sunt esențiale. Aceste finisaje aduc un sentiment de rafinament și personalitate spațiului tău. Cutiile, tăvile, lumânările, vazele și sculpturile contribuie la o atmosferă plăcută.

Pavilion în grădină

Indiferent dacă organizezi o petrecere pentru prieteni sau pur și simplu te bucuri de o băutură rece într-o zi însorită, nu subestima efectul unei fețe de masă bine alese. Cu capacitatea sa de a adăuga instantaneu clasă și eleganță, o față de masă joacă un rol important în decorul tău.

Confort și căldură chiar și în serile reci

Asigură-te că te poți bucura de căldură și confort, chiar și în serile reci de toamnă. Pernele decorative și pernele de scaun joacă un rol vital atunci când îți dorești să te relaxezi și să apreciezi pe deplin versatilitatea pavilionului tău.

Atunci când îți transformi pavilionul într-o cameră de zi primitoare în aer liber, păturile devin elemente indispensabile.

Aceste accesorii nu numai că adaugă o notă de confort, dar creează și o atmosferă confortabilă și primitoare în spațiul tău.

Atunci când introduci unui covor de exterior în pavilionul tău va contribui în mod semnificativ la crearea unei atmosfere asemănătoare celei din interior. Dacă așezi un covor pe podea, adaugi un element de confort, precum și un sentiment de căldură spațiului tău de locuit în aer liber.

Descoperă mai mult

Ghid: Găsește umbrela de soare potrivită pentru grădina ta

Ghid: Găsește umbrela de soare potrivită pentru grădina ta

Cum să alegi masa potrivită pentru grădină, terasă sau balcon

Cum să alegi masa potrivită pentru grădină, terasă sau balcon

Decorează-ți terasa cu piese de mobilier modulare

Decorează-ți terasa cu piese de mobilier modulare

Ghid: cum să-ți alegi scaunele de grădină pentru noul sezon

Ghid: cum să-ți alegi scaunele de grădină pentru noul sezon