Angajați uimitor de conștiincioși

Compania Anker Studentbolig a folosit produsele JYSK pentru a-și decora noile apartamente pentru studenți în scopul promovării online.

Prețuri rezonabile și modele actuale. Acestea au fost principalele motive pentru care Anker Studentbolig a contactat JYSK BUSINESS TO BUSINESS atunci când era în căutarea mobilierului și a accesoriilor pentru studenții lor. Însă doar ca articole de decor.

„În loc să arătăm doar spații goale, am vrut să facem fotografii cu apartamente decorate pentru a le face să pară cu adevărat atractive pe Facebook, Instagram, finn.no, hybel.no și pe site-ul nostru”, spune Karoline Lundkvam, Market Manager la Anker Studentbolig în Oslo. „JYSK BUSINESS TO BUSINESS ne-a ajutat să selectăm 45 de articole diferite și ne-a permis să le returnăm după ședința foto”.

Anker Studentbolig a achiziționat, de asemenea, 10 așa-numite „seturi de bază”: o saltea auto-gonflabilă, o plapumă și o pernă - pentru ca studenții să le poată cumpăra dacă nu aveau nimic de dormit la sosirea în noua lor casă.

Contează-ne

Achiziții

Saltele auto-gonflabilePerne | Pilote De articole diferite împrumutate în scopuri de styling

Înapoi la experiențe clienți