Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

Articole recente pe blog

Top mobilier si accesorii gradina 2018

Bestsellerele verii 2018: Top 10 produse pentru grădină dorite de clienții JYSK

Cum la finalul lunii iunie dăm startul reducerilor de vară, am făcut un top al celor mai bine vândute produse pentru grădină, cele pe care clienții noștri le-au ales pentru casele lor. Vezi mai jos ce scaune, mese, seturi lounge, sezlonguri și multe alte produse pentru grădină au ales clienții JYSK.

Citește mai multe
Solstițiul de vară 2018

Solstițiul de vară: Idei de distracție pentru cea mai lungă zi din an

Pe 21 iunie va fi cea mai lungă zi din an, cea care, din punct de vedere astronomic, este considerată prima zi de vară. Vom avea peste 15 ore de lumină, iar sorele va apune târziu, după ora 21.00. Află cum este sărbătorit solstițiul în diverse culturi și vezi ce idei de petrecere îți propunem.

Citește mai multe
Modulul Retail JYSK si Junior Achievement

Angajații JYSK le-au povestit elevilor de liceu despre cum e să lucrezi în Retail

Angajații JYSK au fost prezenți în liceele din București, Cluj și Craiova și au vorbit elevilor despre ce înseamnă să lucrezi în retail, în cadrul programului Educație pentru Orientare Profesională, Modului Retail. Află cum s-au desfășurat orele chiar de la colegii noștri.

Citește mai multe
Depozitare inteligenta pentru salvarea spațiului

Depozitare: soluții inteligente care economisesc spațiu

O casă frumoasă, în care e o plăcere să trăiești, e o casă ordonată. Dar în timp adunăm și tot adunăm lucruri. Și trebuie, bineînțeles, să le punem undeva. Atunci intră în scenă soluțiile de depozitare care, folosite inteligent, pot salva spațiu prețios. Vezi propunerile de depozitare.

Citește mai multe

Abonează-te la newsletterul JYSK!

Visa Mastercard