Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

JYSK Blog

Pe blogul JYSK vei găsi surse de inspirație pentru casa și gădina ta, sfaturi despre cum să îți decorezi și mobilezi casa și ghiduri utile pentru un somn mai bun. 

Accesează categoria de articole care te interesează sau vezi mai jos cele mai noi articole.  

Articole recente pe blog

6 lenjerii de pat recomandate de angajații JYSK

Lenjeria de pat este produsul pe care îl schimbi cel mai des în dormitor. Pentru că și noi, la JYSK, iubim lenjeriile de pat, am întrebat câțiva colegi care sunt lenjeriile de pat preferate de ei din noua noastră gamă. Vezi recomandările colegilor noștri și de ce preferă anumite lenjerii de pat.

Citește mai multe

Toamna 2017: 6 Trenduri în decorațiunile interioare

Toamna anului 2017 vine cu câteva trenduri care sunt ușor de pus în aplicare, inspirate de culorile și atmosfera noului sezon. Iată ce decorațiuni vor fi la modă în acest sezon și câteva recomandări din nol nostru sortiment de decorațiuni textile.

Citește mai multe

Tipuri de iluminare și sfaturi pentru lumina corectă din dormitor

Pentru că este o cameră cu mai multe funcționalități, e de preferat ca în dormitor să existe mai multe surse de lumină, astfel încât să o poți folosi de fiecare dată pe cea potrivită. Află despre tipurile de iluminare potrivite pentru dormitor și despre diferențele dintre lumini.

Citește mai multe

Exercițiile de mobilitate: un ritual important în fiecare dimineață

Excercițiile de mobilitate sau de stretching sunt foarte importante pentru corp, deși cu siguranță nu sunt primul lucru la care te gândești atunci când cobori din pat. Află mai multe despre importanța exercițiilor de dimineață pentru îmbunătățirea sănătății.

Citește mai multe

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTERUL JYSK!

Visa Mastercard