Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

JYSK Blog

Pe Blogul JYSK vei găsi surse de inspirație pentru casa ta, vei afla noile trenduri în amenajările interioare și sfaturi despre cum poți avea un somn mai bun.  

Articole recente pe blog

Top 10: Cel mai bine vândute articole de Black Friday din ultimii ani

Pentru că la JYSK Black Friday este o tradiție, am făcut un top al produselor cel mai bine vândute de Black Friday din anii trecuți. Știm că sunt produse dorite de clienții noștri, de aceea îți spunem de pe acum că articolele din Top 10 au și anul acesta prețuri mai mici de Black Friday.

Citește mai multe

Sfaturi pentru amplasarea televizorului în camera de zi

Deși este prezent în aproape orice cameră de zi, televizorul nu este un obiect pe care să îl poți integra cu ușurință în design-ul camerei. Află cum poți integra televizorul în aspectul general al livingului, la ce înălțime e bine să stea și la ce distanță de televizor e recomandat să stai.

Citește mai multe

Idei de depozitare pentru băi mici: cum să ai o baie frumoasă și funcțională

De obicei, decorarea băii se oprește în momentul în care am ales faianța, gresia și obiectele sanitare. Baia este în primul rând un spațiu funcțional, dar poate fi și atractiv dacă este amenajat urmând câteva principii. Vezi sfaturile noastre despre decorarea băilor mici.

Citește mai multe

Peste 100 de invitați au petrecut o seară hygge la lansarea colecției de Crăciun Nordic Mood

100 de invitați, 5 camere, 30 de brăduți de Crăciun, 60 de figurine de iarnă, 50 de instalații și pomi de lumini, 70 de lumânări și sfeșnice, 30 de elfi și moși și multe alte accesorii. Sunt ingredientele evenimentului de lansare a colecției de Crăciun Nordic Mood. Află povestea evenimentului.

Citește mai multe

Abonează-te la newsletterul JYSK!

Visa Mastercard