Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

Articole recente pe blog

Sărbătorește un Crăciun cu accente și decorațiuni strălucitoare

Un Crăciun strălucitor se potrivește oricărei case pentru că adaugă accente sclipitoare și mister decorațiunilor tale de sărbători. Anul acesta te invităm să descoperi tendința Crăciun strălucitor, prin colecția specială de decorațiuni pe care ți-am pregătit-o.

Citește mai multe

Visezi la un Crăciun tradițional decorat în roșu și verde?

Crăciunul se apropie și a venit timpul să te gândești la stilul pe care vrei să îl alegi pentru decorul de Sărbători, care să îți reflecte dorințele și personalitatea. Roșul tradițional adaugă un plus de energie și umor decorațiunilor tale de Crăciun.

Citește mai multe
Daria - Doneaza pentru copii

Daria, fetița născută prematur care acum poate să se joace și să alerge

Avea numai 1923 de g la naștere și a stat în incubatorul maternității în primele luni de viață. Daria a trăit. Mama ei nu. Acum are 4 ani, trăiește cu mătușa și unchiul ei, care o iubesc ca pe propriul copil. Cu ajutorul asistenților sociali UNICEF, Daria se bucură acum de copilărie. Află povestea.

Citește mai multe
Curtain solutions in living room

PERDELE, DRAPERII SAU JALUZELE: CUM SĂ ALEGI CEA MAI BUNĂ VARIANTĂ PENTRU CASA TA

Perdelele, draperiile și jaluzelele influențează mult stilul și nivelul de confort de acasă. De aceea, ajungi să te gândești care va fi alegerea potrivită pentru a obține atmosfera pe care o dorești: mai intimă, mai primitoare sau mai serioasă. Descoperă care sunt avantajele și dezavantajele.

Citește mai multe

Abonează-te la newsletterul JYSK!

Visa Mastercard