Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

La Zilele Textilelor ai reduceri de 30-70% la textile pentru casă! Vezi ofertele!

JYSK blog

Pe blogul JYSK vei găsi surse de inspirație pentru casa și gădina ta, sfaturi despre cum să îți decorezi și mobilezi casa și ghiduri utile pentru un somn mai bun. În plus, vei afla care sunt cele mai bune metode pentru a prelungi viața mobilei tale și vei găsi o mulțime de fotografii inspiraționale și exemple de spații în stil scandinav.

Articole recente pe blog

Winter Wonderland – Idei pentru un decor alb acasă

Dacă îți place culoarea iernii, atunci ți-ar plăcea să ai un decor dominat de alb în locuință. Dacă nu ești convins încă, iată cum te influențează culoarea albă: te încurajează să ai o casă ordonată și curată, te ajută să gândești mai limpede, te ajută să faci față mai ușor începuturilor.

Citește mai multe

10 trenduri în design-ul interior în 2017

Fluturi, obiecte artizanale, printuri tropicale și mobilier de culoare închisă. Sunt o parte dintre elementele care se vor regăsi în locuințele moderne în anul 2017. Dar sunt doar câteva dintre trendurile prevăzute de designerii de interior în anul care a început. Mai multe găsești în articol.

Citește mai multe

Greenery sau verde crud: culoarea anului 2017 și cum o poți integra în casa ta

Ca în fiecare an în ultimii 16 ani, Institutul pentru culori Pantone a anunțat care va fi culoarea care va influența cel mai mult anul următor, iar pentru 2017 aceasta este Greenery. Vezi cum poți integra culoarea verde crud în casa ta în acest articol.

Citește mai multe

Idei de cadouri de Crăciun pentru ea, el, copii și colegi

Ce cadouri să iei? Mai ales că în fiecare an sunt atâtea cadouri de făcut: partenerul, copilul, părinții, buncii, sora, prietenii, colegii de serviciu… Și lista poate continua. Vezi propunerile noastre de cadouri de propuneri de cadouri Pentru el, Pentru ea, Pentru copii și Pentru colegi.

Citește mai multe

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTERUL JYSK!

Visa Mastercard