Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

JYSK Blog

Pe blogul JYSK vei găsi surse de inspirație pentru casa și gădina ta, sfaturi despre cum să îți decorezi și mobilezi casa și ghiduri utile pentru un somn mai bun. În plus, vei afla care sunt cele mai bune metode pentru a prelungi viața mobilei tale și vei găsi o mulțime de fotografii inspiraționale și exemple de spații în stil scandinav. 

Accesează categoria de articole care te interesează sau vezi mai jos cele mai noi articole.  

Articole recente pe blog

Cum să îți amenajezi terasa în funcție de destinația de vacanță preferată

Deși nu poți fi în vacanță tot timpul anului, pe insula, în orașul sau pe plaja preferată, poți să recreezi atmosfera locului preferat de vacanță la tine pe terasă. Îți dăm câteva idei de amenajare a terasei, balconului sau grădinii, în funcție de destinația ta preferată de vacanță.

Citește mai multe
Decor rustic

Cum să amenajezi o casă în stil rustic

Indiferent de vârsta pe care o ai, te vei simți bine într-o casă în stil rustic dacă îți plac lucrurile autentice, dacă pui preț pe valoarea pe care un lucru o câștigă odată cu trecerea timpului, dacă ești un om calm căruia îi place liniștea și natura. Vezi cum poți obține un interior rustic!

Citește mai multe

URBAN JUNGLE: Trendul exotic care aduce plantele în centrul atenției

Imprimeuri tropicale, frunze de palmieri, papagali, ananas, materiale diafane și culori inspirate de plajele exotice. Sunt trăsăturile stilului URBAN JUNGLE, un stil relaxat ce are ca model peisajele din Havana, Cuba. Află mai multe despre stilul URBAN JUNGLE și vezi cum îl poți integra în casa ta!

Citește mai multe

Cum să îmbunătățești acustica unei camere

Acustica unei încăperi este importantă în orice casă, pentru că influențează confortul și experiența generală și este definită drept modul în care undele sonore interacționează cu suprafețele din respectivul spațiu. Vezi cum poți avea o acustică bună în cameră și o atmosferă plăcută!

Citește mai multe

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTERUL JYSK!

Visa Mastercard