Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

JYSK Blog

Pe blogul JYSK vei găsi surse de inspirație pentru casa și gădina ta, sfaturi despre cum să îți decorezi și mobilezi casa și ghiduri utile pentru un somn mai bun. În plus, vei afla care sunt cele mai bune metode pentru a prelungi viața mobilei tale și vei găsi o mulțime de fotografii inspiraționale și exemple de spații în stil scandinav. 

Accesează categoria de articole care te interesează sau vezi mai jos cele mai noi articole.  

Articole recente pe blog

Saltea cu arcuri sau saltea din spumă: care sunt diferențele?

Pe piață există două tipuri principale de saltele, cu arcuri și din spumă, iar fiecare tip de saltea are avantaje. Află mai jos care sunt diferențele între cele două tipuri de saltele și vezi ce tip este cel mai potrivit pentru tine, în funcție de felul în care dormi, conformație și preferințe.

Citește mai multe

Bestsellerele verii: Top 5 cele dorite saltele ale verii 2017

Dacă te-ai hotărât să dormi mai bine, astfel încât să nu ai dureri de spate și să profiți la maxim de timpul liber și să ai energie pentru activitățile de a doua zi, am făcut un top al celor mai bine vândute saltele din gama noastră. Iată ce saltele au preferat clienții noștri vara aceasta!

Citește mai multe

Călătorii: Cum să dormi bine în avion

Fie că pleci în vacanța mult așteptată, fie că mergi cu avionul în interes de serviciu, cea mai bună modalitate de a-ți petrece timpul când zbori este să dormi. Câteva ore de somn vor face zborul mai plăcut și îți vor prii, pentru că așa vei avea forțe proaspete odată ajuns la destinație.

Citește mai multe

INDUSTRIAL NORTH: Stilul minimalist și neprelucrat pentru interioare moderne

Stilul industrial este din ce în ce mai popular printre cei care își doresc interioare moderne, urbane și autentice. Și nu e vorba numai de locuințe, ci și de baruri, cafenele sau restaurante din toată lumea care se adresează unui public urban, tânăr și cosmopolit. Află cum îl poți aduce în casa ta.

Citește mai multe

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTERUL JYSK!

Visa Mastercard