Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

Articole recente pe blog

Dormitor ca un hotel de lux

5 idei pentru un dormitor ca un hotel de lux

Cu doar câteva mici schimbări îți poți transforma dormitorul și îl poți face să pară ca o cameră de hotel de lux, care să te îmbie la relaxare, odihnă și vacanță. Vezi sfaturile noastre pentru amenajarea dormitorului astfel încât să ți se pară că ai tot confortul unui hotel de lux la tine acasă.

Citește mai multe
Pete de vin roșu pe covor

Cum să cureți petele de vin roșu de pe covoare

E plăcut să bei din când în când câte un pahar de vin roșu, seara, acasă, pe canapea. Mai neplăcut e când se varsă sau când cad câteva picături pe covor. Te panichezi și crezi că - gata! - trebuie să cumperi un alt covor. Află 3 metode prin care să scoți petele de vin roșu de pe covor.

Citește mai multe
Textile pentru casa din bumbac organic - SCANDINAVIAN SENSE

Scandinavian Sense: textile din bumbac organic pentru baie

Descoperă colecția de prosoape și covorașe de baie SCANDINAVIAN SENSE realizate din bumbac organic, un metarial premium care îți va transforma baia într-un spa luxos și relaxant.

Citește mai multe
Masa de Pasti

6 idei de amenajare pentru masa de Paști în aer liber

Un set format din masă și scaune de grădină va schimba mult atmosfera și va asigura tuturor invitaților confortul în timpul meselor luate afară. Îți prezentăm câteva dintre noile noastre seturi de grădină, împreună cu idei de decorațiuni pentru masă, pe care le poți folosi toată vara.

Citește mai multe

Abonează-te la newsletterul JYSK!

Visa Mastercard