Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

JYSK Blog

Pe blogul JYSK vei găsi surse de inspirație pentru casa și gădina ta, sfaturi despre cum să îți decorezi și mobilezi casa și ghiduri utile pentru un somn mai bun. În plus, vei afla care sunt cele mai bune metode pentru a prelungi viața mobilei tale și vei găsi o mulțime de fotografii inspiraționale și exemple de spații în stil scandinav. 

Accesează categoria de articole care te interesează sau vezi mai jos cele mai noi articole.  

Articole recente pe blog

Tableta si somnul copiilor

Copiii și somnul: ce influență are folosirea tabletei înainte de culcare

Copiii se simt mai puțin somnoroși după ce stau în fața tabletei sau a laptopului și va dura mult mai mult până vor reuși să adoarmă. Pe lângă faptul că asta o să-ți dea bătăi de cap, nu e deloc sănătos pentru copii să se culce prea târziu. Află mai multe despre efectul tabletei asupra somnului.

Citește mai multe

“HYGGE: Rețeta daneză a fericiri”, un ghid de lifestyle despre cum să fii mai fericit

Cum și în România hygge devine un cuvânt din ce în ce mai popular, în această primăvară a apărut o carte care ne învață cum să aducem acest conceptîn viețile noastre. “Mica enciclopedie HYGGE – Rețeta daneză a fericirii” este un ghid și, totodată, o incursiune în viața danezilor.

Citește mai multe

Sfaturi pentru alegerea fotoliului potrivit

Fotoliile au fost întotdeauna asociate cu un confort sporit acasă. În casele de dimensiuni mici, economisesc spațiu în comparație cu o canapea, dar sunt la fel de confortabile. Află ce tipuri de fotolii poți alege și cum să le alegi.

Citește mai multe

Ziua Internațională a Somnului: De ce e important să ai un somn de calitate și ce riști dacă nu dormi sănătos

Pe 17 martie are loc ce-a de-a 10-a ediție a Zilei Mondiale a Somnului. Află care este sloganul de anul acesta, ce își propune acest eveniment și care sunt pericolele unui somn nesănătos. Află mai multe despre ce riști dacă nu ai un somn de calitate.

Citește mai multe

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTERUL JYSK!

Visa Mastercard