Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

Articole recente pe blog

Saltea gonflabilă

Pro si contra: Soluții pentru oaspeți - saltea gonflabilă, saltea pliabilă sau pat pliant?

Obișnuiești să ai oaspeți sau, măcar din când în când, părinții, sora, fratele sau vreun prieten te vizitează și doarme la tine peste noapte. Ca majoritatea oamenilor, probabil nu ai o cameră de oaspeți pregătită ca la hotel. Dar ai nevoie de un pat în plus pentru oaspeții tăi. Ce alegi? Află aici.

Citește mai multe
Suport laptop pentru pat

Idei de birouri în dormitor pentru cei care lucrează de acasă

Dacă obișnuiești să lucrezi de acasă, probabil vrei să stai cât mai confortabil, fie că îți faci temele, scrii un articol pe blogul personal sau ai proiecte extra serviciu. Descoperă ideile noastre pentru un birou în dormitor, care te ajută să salvezi spațiu și să stai mai confortabil.

Citește mai multe
Lars Larsen fondatorul JYSK

Fondatorul JYSK a împlinit 70 de ani – fă cunoștință cu Lars Larsen

Pe 6 august 2018, Lars Larsen, fondatorul JYSK, a împlinit 70 de ani. Descoperă povestea vieții sale, de la primii ani de viață petrecuți la ferma mamei sale, până la succesul grupului internațional pe care l-a fondat.

Citește mai multe
Culoarea potrivita in functie de zodie

Zodiile și culorile: ce culori să folosești acasă în funcție de zodia ta

Galben, verde, auriu sau gri? Alegerea culorii dominante a decorațiunilor din casă e un proces continuu de experimentare. Ce ar fi însă dacă ai alege culoarea potrivită zodiei tale? Descoperă în acest articol ce culori sunt recomandate în locuință în funcție de zodia ta.

Citește mai multe

Abonează-te la newsletterul JYSK!

Visa Mastercard