Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

Săptămâna Plăpumilor și Saltelelor | Până la 60% reducere la perne, plăpumi și saltele

VEZI OFERTELE

10 cadouri de Crăciun sub 50 de lei

Dată:

Categorie: Crăciun, Toate articolele

Cuvinte cheie: cadouri craciun, decoratiuni craciun, idei cadouri

Sărbătorile de iarnă înseamnă liniște, pace, relaxare, mâncare bună și timp petrecut alături de cei apropiați. Până în Ajunul Crăciunului însă, Sărbătorile înseamnă o goană nebună după cadouri – pentru cele mai bune prietene, pentru copii, soți, părinți sau pentru Secret Santa la serviciu.

E o provocare să găsești în fiecare an un cadou frumos, unic, de preferință și util pentru cei pe care vrei să îi surprinzi. Asta mai ales când nu știi exact ce are nevoie sau ce își dorește cel căruia îi este destinat cadoul tău. Copiii se vor bucura întotdeauna de jucării, prietenele vor fi încântate de produse cosmetice, iar partenerul va fi entuziasmat cel mai probabil de un gadget. Sunt cadouri costisitoare pe care ei le primesc în fiecare an.

Pentru anul acesta, îți propunem să renunți la aceleași cadouri pe care le alege toată lumea și să alegi dintre o listă de cadouri inspirate, cu funcționalitate și necostisitoare.

Idei cadouri de craciun

1. Sfeșnic cu lumânări led HUGINN

Este un alt obiect potrivit pentru orice momentele speciale de la finalul anului. Sfeșnicul este realizat din lemn și include 7 lumânări cu led. Vei scăpa de grija siguranței focului din cazul lumânărilor reale și vei putea așeza sfeșnicul oriunde în casă.

2. Moș Crăciun ENGEL

Dacă te-ai plictisit de tradiționalul Moș Crăciun roșu, cu burtă mare și barba albă, sigur îți va face cu ochiul Moșul ENGEL. E o figurină de pluș haioasă asemănătoare cu un elf, îmbrăcat în gri și roșu – culorile clasice ale Crăciunului în Scandinavia. E un cadou potrivit pentru copii, dar și pentru adulții care nu și-au pierdut entuziasmul copilăriei.

3. Perna MIDGAARD

O pernă decorativă precum perna MIDGAARD cu model hibernal, realizată din bumbac 100%, este o alegere inspirată pentru cei care iubesc Crăciunul. Un cadou perfect pentru femei, pernuța nu are doar rol decorativ, ci oferă și confort atunci când vrei să iei o pauză pe canapea sau pe fotoliu.

4. Set lumânări PAKKER

Atmosfera de Crăciun dintr-un spațiu este influențată mai ales de schema de lumini. Un set de lumânări e un cadou simplu și potrivit în perioada sărbătorilor mai ales pentru colegi și prieteni.

Idei cadouri de Craciun pentru casa

5. Covoraș intrare GRANE

Atunci când mergi într-o vizită de Sărbători te aștepți ca atmosfera festivă să fie peste tot. Și cel mai bine este să fii întâmpinat încă de la intrarea casei de elemente primitoare și specifice anotimpului. Covorul GRANE din fibre de cocos va fi un element de impact pentru toți oaspeții.

6. Pătură cu reni și fulgi BALDER

Ce poate fi mai plăcut în zilele friguroase de iarnă decât să te strecori sub o pătură călduroasă, cu imprimeu hibernal? Cu pătura BALDER din fleece vei face o bucurie oricărui prieten sau membru al familiei.

7. Opritor de ușă NISSEHUE

Un obiect haios, simpatic și util, opritorul de ușă NISSEHUE în formă de bufniță va înveseli orice casă și pe orice prieten care îl primește cadou.

8. Felinar GABBRO

Felinarele creează o atmosferă plăcută atât în serile lungi și reci de iarnă, cât și în nopțile de vară – sunt așadar obiecte pe care le putem folosi pe tot parcursul anului, chiar și după ce își îndeplinesc rolul de a spori atmosfera de Sărbători. Felinarul cu led GABBRO este disponibil în două nuanțe - negru sau cupru.

9. Șervet masă MIDGAARD

Masa de Crăciun este momentul cel mai important al Săbătorilor, tocmai de aceea decorarea ei este foarte importantă pentru toate doamnele. Traversa de masă MIDGAARD din bumbac 100% are un design romantic potrivit atât  perioadei Crăciunului, cât și în restul anului. Va fi un cadou perfect pentru mame și bunici!

Idei cadouri de craciun 2015

10. Pătură cu mâneci BALDER

E un obiect confortabil extrem de util și iarna, când vrei să stai la povești cu o cană de vin fiert în mână sau să citești o carte bună în timp ce beai un ceai fierbinte.