Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
Masa de Pasti

6 idei de amenajare pentru masa de Paști în aer liber

Dată:

Categorie: Grădină, Toate articolele

Cuvinte cheie: mobilier de gradina, masa si scaune gradina, masa de Paști, Seturi gradina

Deși vremea ne-a dat emoții și părea că există șanse mari să avem mai multă zăpadă de Paști decât de Crăciun, iată că se anunță soare și temperaturi pozitive în weekend. Ceea ce înseamnă că vom putea lua masa în aer liber, în grădină sau pe terasă, alături de părinți, copii, prieteni sau vecini.

Pregătirile pentru masa de Paști încep în general cu câteva zile înainte, dacă nu chiar cu mai mult timp. Din nicio casă nu lipsesc ouăle roșii, friptura de miel, pasca și celelalte bunătăți tradiționale, care trebuie să fie cât mai gustoase. 


Masa de Pasti in gradina

Masa de Paști nu înseamnă însă numai bucate delicioase, ci și câteva zile petrecute în compania celor apropiați, uneori oameni pe care îi vedem doar cu ocazia sărbătorilor importante. De aceea e important nu doar să avem masa plină de tot felul de mâncăruri, ci și să avem un spațiu frumos amenajat în care să stăm la povești.

Un set format din masă și scaune de grădină va schimba mult atmosfera și va asigura tuturor invitaților confortul în timpul meselor luate afară. Îți prezentăm mai jos câteva dintre noile noastre seturi de grădină, împreună cu idei de decorațiuni pentru masă, pe care le poți folosi în tot sezonul estival, în stiluri diferite.

 

INDUSTRIAL: MASĂ KOPERVIK ȘI SCAUNE VARMING

Un set de grădină cu design modern și urban, acesta include o masă cu dimensiuni generoase, cu cadru din aluminiu și blat din lemn artificial rezistent la schimbările de temperatură. Combinația dintre metal și lemn e foarte des întâlnită în realizarea produselor cu design industrial și e foarte apreciată de cei care își doresc un aspect urban în casele lor. Scaunele VARMING cu cadru din lemn și șezut turnat, realizat din plastic cu protecție UV, vin în completarea acestui set modern.   


Masa si scaune gradina stil industrial 
 


Am ales decorațiuni pentru masă din metal vopsit cu negru, pentru a spori aspectul industrial al setului: felinarul BRUMBASE din oțel și felinarul HAVLIRE din oțel și sticlă.  

 

UȘOR DE ÎNGRIJIT: MASĂ SANDVIKA ȘI SCAUNE BORK

Acesta este un clasic în sortimentul nostru, o combinație de masă și scaune preferată de clienți de-a lungul timpului. Atât masa, cât și scaunele, au cadru din oțel acoperit cu poliratan împletit. Poliratanul are avantajul de a fi rezistent în timp, fără a avea nevoie de îngrijiri speciale, păstrând în același timp un aspect natural. Scaunul BORK cu spătar înalt și brațe întregi, care îl fac să semene mai mult cu un fotoliu, este confortabil și are un aspect mai luxos decât un scaun simplu de grădină. Folosește-l împreună cu perne de scaun moi și te vei simți la fel de confortabil ca și pe fotoliul din sufragerie. 


Masa si scaune gradina usor de ingrijit 
 

Ca decorațiuni, alege un felinar din ceramică, precum felinarul BROMS, care completează aspectul natural al setului.

 

CONTRASTE: MASĂ PADHOLM ȘI SCAUNE PINDSRTUP

E un set realizat din materiale de înaltă calitate, cu un design bazat pe contrastul dintre culori și materiale. Masa are cadru din oțel galvanizat vopsit cu negru și blat din lemn de salcâm, lăcuit, de culoare deschisă. Scaunele au cadrul realizat din lemn de salcâm de culoare naturală, certificat FSC, și oțel, iar șezutul și spătarul sunt construite din  poliratan împletit. 

Mobilier de gradina modern 
 


Masa este decorată cu obiecte decorative din ceramică, de culoare turcoaz, culoarea mării în timpul zilelor însorite de vară, precum vaza CADDY și castronul KRISTOFFER.

 

RUSTIC: MASĂ KOPERVIK ȘI SCAUNE KIVIK

Aceeași masă din prima variantă de amenajare, KOPERVIK, este folosită de data aceasta împreună cu scaune de grădină cu aspect rustic. KIVIK este un scaun-fotoliu, cu cadru din aluminiu acoperit cu poliratan împlretit manual, rezistent la intemperii. Forma rotunjită a spătarului și brațelor este în trend în acest an, când mobilierul cu forme curbate este foarte căutat. Culoarea gri a scaunelor se asortează cu blatul din lemn artificial al mesei KOPERVIK. 

Mobilier de gradina rustic 
 

În același ton este decorațiunea de pe masă, felinarul STRAND din salcie, cu un aspect rustic.

 

CONTEMPORAN: MASĂ ȘI SCAUNE LARVIK

Mobilierul de grădină din gama LARVIK este un alt favorit al clienților noștri. Masa și scaunele sunt realizate din oțel și plasă de oțel tratată împotriva ruginii. Design-ul suplu și minimalist este potrivit pentru amenajări în stil contemporan. Scaunele folosite în acest set au spătarul înalt, ceea ce asigură un confort sporit, și pot fi reglate în cinci poziții diferite. Marginea de sus a spătarului și brațele scaunului sunt realizate din lemn masiv cu certificare FSC, un alt element care crește nivelul de confort. 

Mobilier de gradina modern din aluminiu

 

Masa este decorată cu felinarul STRAND – care contrastează cu stilul setului, și cu suporturile pentru lumânare RALF din sticlă și metal, care are un design modern.

 

BOEM: MASĂ BORRE ȘI SCAUNE OSLO  

Această amenajare te duce cu gândul la momentul ceaiului din cartea Alice în Țara Minunilor. Masa rotundă din lemn artificial rezistent, ce nu necesită întreținere, cu un cadru din aluminiu acoperit de poliratan împletit manual, este o alegere foarte bună dacă nu ai la dispoziție mult spațiu în exterior și dacă apreciezi designul boem și romantic. Un alt avantaj al mesei BORRE este că îți oferă spațiu de depozitare sub blat, așadar dacă obișnuiești să citești o carte sau o revistă în grădină, o poți lăsa pe suportul de sub blat atunci când nu ai nevoie de ea. 

Scaunele au un spătar înalt, element care ajută la creșterea confortului, sunt stivuibile și sunt realizate din poliratan împletit, rezistent la intemperii.   


Mobilier de gradina poliratan 

 

Decorul boem este completat de felinarele MIDSOMMER în diverse culori pastelate, care sunt așezate pe masă sau agățate de crengile copacilor.

 

La ce set ai vrea să stai împreună cu invitații tăi vara aceasta? Spune-ne în comentarii.